FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Líbí se mi hra, nasazení a jak kluci plní moje pokyny, kvituje trenér Kučera

Líbí se mi hra, nasazení a jak kluci plní moje pokyny, kvituje trenér Kučera S e n e c - I po druhém přípravném utkání si může trenér Radim Kučera s nadsázkou notovat, zatím to totiž klape velice dobře. Samozřejmě ani remíza 2:2 nebyla bez mráčků. Našeho kouče především mrzelo neproměňování šancí, za které nás Trnava v první půli efektivně potrestala a v podstatě vytěžila z minima maximum.

 
 
 

Proti Trnavě bylo opravdu vidět, že se hraje zimní příprava, podmínky byly opravdu hodně zimní...
První poločas se ještě daly, ale ve druhé části začalo hodně sněžit. Takže taková ta kvalita a hernost s míčem se ztrácela, bylo to spíše o bojovnosti a jednoduchosti. S takovým počasím se musí v zimě počítat, jestli mrzne nebo sněží, tak to je. Zápasy v přípravě jsou o tom, aby plnily určitý účel, vždy je tam nějaký záměr. A to jsme proti Trnavě splnili.

Předpokládám, že s konečnou remízou 2:2 jste spokojený, protože jsme prohrávali 0:2? Přesto si myslím, že jsme si zasloužili vyhrát, protože šancí jsme měli hlavně v první půli hodně, ale jak bývá zvykem neproměňovali...
Soupeř nám ukázal, jak se mají dávat góly, v čem je jednoduchost, vystřelit. Nehrát složitě, komplikovaně, vzít to na sebe. Domácí nás za neproměněné šance ztrestali a vedli 2:0. Šancí jsme si vypracovali opravdu hodně, i v poli jsme působili velice dobrým dojem. Dokázali jsme proti kvalitnímu soupeři udržet míč a dobře kombinovat. Druhá věc je, že šance nedokážeme zužitkovat.

Máme za sebou druhý přípravný zápas a zatím to klape velice dobře. Proti Jihlavě dobrý výkon, proti Trnavě také...
Musím říct, že i ve druhém poločase, kdy jsem sestavu obměnil, to mělo dobré parametry. Soupeři jsme moc šancí na těžkém terénu nenabídli, navíc se nám povedlo vyrovnat. Jsem rád, že se Kuba Teplý dvakrát trefil, jde vidět, že je to šutér, má to v sobě. Kluci na hřišti makají, snaží se. Stále se však snažíme zdokonalovat. Na výsledky tolik nekoukám, ale líbí se mi hra, nasazení a to, jak kluci plní moje pokyny.

Jak to bude dále vypadat s hráči na zkoušku, stoperem Atanasovem, útočníkem Frimmelem a brankářem Štěpanovským?
Atanasov má problém s achilovkou, ale ještě se zapojí do tréninku. Denis Frimmel také ještě příští týden zůstane, protože se projevuje v dobrém světle. Štěpanovský nastoupil do druhé půle, to co měl, vyřešil. Jednou tam sice byla pozdní domluva s Danem Odehnalem, jinak si myslím, že to nebylo špatné. Na to, že s námi byl jen jeden trénink a zápas, tak dobré. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies