FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O čest. Účinkování v Tipsport lize zakončíme utkáním se Skalicou

O čest. Účinkování v Tipsport lize zakončíme utkáním se Skalicou Z n o j m o - Hodně nazlobený byl trenér Radim Kučera po minulém vystoupení v Tipsport lize a prohře s Pardubicemi. Není divu, výkon nebyl dobrý a ze dvou utkání skupiny C máme nula bodů a skóre 2:7. Částečně napravit to můžeme v posledním duelu brněnské základní skupiny, v němž se střetneme se slovenskou Skalicou. Zápas startuje ve středu už od 11:00.

 
 
 

Poněkud jiné představy jsme měli o našem účinkování v Tipsport lize. Po dvou utkáních se místo boje o postup do semifinále střetneme o to, abychom v základní skupině neskončili poslední. Cílem je ale především napravit výkon a nepovedený dojem z předchozích dvou zápasů. Se Zbrojovkou Brno jsme prohráli 1:5, s Pardubicemi 1:2. Právě Pardubice si tímto vítězstvím zajistily místo v semifinále.


TIPSPORT LIGA
Středa
25. ledna
11:00 hod.
On-line Twitter

MFK SKALICA

1.SC ZNOJMO FK

AREÁL VUT - BRNO

Se Skalicou se potkáváme v přípravě již potřetí v řadě. Nejprve před rokem, kdy jsem si ze Skalice odvezli remízu 0:0, pak i v přípravě letní, kdy jsem zvítězili v Božicích 2:0 a nyní tedy i v Brně v rámci Tipsport ligy. Skalica si v ní doposud připsala dva body za remízy s Pardubicemi a Zbrojovkou.

Slovenský klub psal v minulé sezóně obdobný příběh jako Znojmo v sezóně 2013/14. Nováček nejvyšší slovenské soutěže musel kvůli rekonstrukci svého stadionu hrát své zápasy v azylu v Senici. Nakonec z toho bylo poslední místo a pád do druhé ligy. V ní však Skalica po podzimu vede svoji skupinu a rýsuje se tak rychlý návrat mezi slovenskou elitu.

S jistotou do středečního vzájemného utkání nenastoupí nadále zraněné trio Stijepo Njire, Oleksiy Chereda a David Štrombach. K dispozici trenérovi nebude ani indisponovaný Radoslav Novák.

Tipsport liga - skupina C
Pořadí Zápasy VýhryRemízyProhryBodySkóre
Pardubice32117 8:2
Zbrojovka Brno31114 8:9
Skalica30202 4:4
1.SC Znojmo20020 2:7
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies