FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Bez jediné prohry, U13 ovládla o víkendu turnaj v Prostějově

Bez jediné prohry, U13 ovládla o víkendu turnaj v Prostějově Z n o j m o - Uplynulý víkend byl pro naší kategorii U13 velice povedený. V neděli se svěřenci trenérů Miroslava Paula a Františka Havlíka vydali na kvalitně obsazený turnaj do Prostějova, který nakonec také ovládli. Ve všech pěti utkáních nepoznali přemožitele a se ziskem patnácti bodů se s pohodlným náskokem umístili před druhou Sigmou Olomouc B. Turnaj se hrál na umělé trávě ve formátu 7+1.

 
 
 

1. SC Znojmo - FK Šumperk 3:0

branky Znojma: Bakaj, Bartoněk, Navrátil T.

Trenér Miroslav Paul: Do turnaje jsme vstoupili dobře a ihned po rozehrávce jsme vstřelili úvodní branku turnaje. Hru jsme celý zápas kontrolovali a po individuální chybě jsme soupeře pustili pouze k jedné vyložené šanci, kterou Vaňous (Dominik Vaněk pozn. red.) chytil. Skóre mohlo být daleko vyšší, avšak ve hře byla i tak spousta slušných pasáží.

1. SC Znojmo - SK Sigma Olomouc "A" (2005) 3:1

branky Znojma: Bakaj 2, Bartoněk

Trenér Miroslav Paul: Soupeř byl lepší po technické stránce, avšak naší doménou proti o rok mladším soupeřům měla být fyzická vyspělost a důraz v osobních soubojích a to se také potvrdilo. Všechny tři branky jsme vstřelili po dobře a důrazně zvládnutém pressinku.

1. SC Znojmo - 1. SK Prostějov 2:0

branky Znojma: Valášek, Štancl

Trenér Miroslav Paul: Hrálo se poměrně vyrovnaně, ale nebezpečnější jsme byli my a podařilo se nám po odraženém míči vstřelit zhruba v polovině utkání branku. Soupeř měl několik náznaků šancí hlavně po standardních situacích, ale pojistku jsme nakonec přidali a vítězství si pohlídali.

1. SC Znojmo - SK Sigma Olomouc "B" (2005) 1:0

branky Znojma: Bakaj

Trenér Miroslav Paul: Velmi dobré utkání. Stejně jako proti druhému týmu Sigmy jsme zaostávali ve hře s míčem, kdy byl soupeř daleko lépe technicky vybavený a zlobil nás po celý zápas. V tomto utkání jsme určitě nebyli lepším mužstvem, ale dotlačili jsme tam jednu branku Bakajem a poté pozorně a zodpovědně odbránili zbytek utkání.

1. SC Znojmo - FC Baník Ostrava (2005) 3:1

branky Znojma: Poláček 2, Bartoněk

Miroslav Paul: V zápase se střelecky prosadil Paťas (Patrik Poláček pozn. red.), který proměnil dvě své šance s velkým klidem. Utkání jsme odehráli poměrně slušně a ohrožovali jsme branku soupeře velmi často, ale i Baník měl své šance, hlavně po střelách z větší vzdálenosti, ale Vaňous byl krátký pouze na jednu dorážku.

Sestava na turnaji: Dominik Vaněk, Petr Kselík, Daniel Kozyuk, Matyáš Valášek, Tomáš Navrátil, Petr Železný, Stanislav Vybíral, Petr Štancl, Adam Bartoněk, Vojtěch Šívr, Petr Bakaj, Patrik Poláček

Hodnocení turnaje trenéra Miroslava Paula: Turnaj splnil svůj účel, zápasů bylo dostatek a šly v rychlém sledu po sobě. Na začátek přípravy jsme nepodávali špatné výkony, byla tam spousta pěkných kombinačních a individuálních akcí. V zápasech se Sigmou jsme určitě zaostali v práci s míčem a troufnu si říct, že i naše koordinace a obratnost byla o level níže, avšak důrazem (který měl být s o rok mladšími samozřejmostí) jsme utkání dotáhli do vítězství. Před turnajem zněl úkol jasně...prvenství bez ztráty bodu je však pouze povzbuzení do další práce.

KONEČNÉ POŘADÍ
Pořadí Zápasy VýhryRemízyProhryBodySkóre
1.SC Znojmo (2004)550015 12:2
Sigma Olommouc B (2005)531110 13:6
Sigma Olomouc A (2005)53029 11:7
1.SK Prostějov (2004)51225 6:6
FC Baník Ostrava (2005)51114 7:10
FC FK Šumperk (2004)50050 2:20
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies