FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První měsíc přípravy se chýlí ke konci. Kádr zůstává neměnný

První měsíc přípravy se chýlí ke konci. Kádr zůstává neměnný Z n o j m o - Hráči za sebou mají takřka první měsíc zimní přípravy, ve kterém si dali pořádně do těla. Týden, kdy se láme leden do února, příliš novinek nepřinesl. Kádr zůstává neměnný, drobně se proměnila pouze marodka. Na zkoušce zůstává ve Znojmě nadále brankář Martin Štěpanovský.

 
 
 

Náročný lednový měsíc mají hráči zdárně za sebou, zvláště uplynulý týden byl z hlediska zátěže velice nabitý. Tento týden jsou sice také na programu dvoufázové tréninky, ovšem ne každý den. Kádr zůstává neměnný, jediným hráčem na zkoušku je pouze brankář Martin Štěpanovský. Dlouhodobě zraněný je stále Stijepo Njire. Indisponován je nadále také David Štrombach a mladý útočník z U19 Radoslav Novák. Na marodce je také Tomáš Cihlář, který si odnesl zranění paty z utkání se Skalicou. Kapitán sice "vyfasoval" berle, naštěstí nejde o zranění vážné. Dobrou zprávou je také zapojení do tréninku Oleksiye Cheredy a Michala Holuba.

Drobnější zranění na pondělním tréninku hlásili Radek Mezlík a Martin Štěpanovský, oba dostali na odpoledne volno. O víkendu čeká tým bohatý herní program. V sobotu zajíždíme do Písku, příští pondělí nás pak čeká zápas s Gliwicemi na půdě soupeře.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies