FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V sobotu v rámci přípravy na jih Čech. Protivníkem bude třetiligový Písek

V sobotu v rámci přípravy na jih Čech. Protivníkem bude třetiligový Písek Z n o j m o - Po delší zápasové pauze se opět vrhneme do víru herních testů. V pondělí se střetneme s polskými Gliwicemi, už v sobotu však zajíždíme na půdu třetiligového Písku, kde budeme nejen testovat a ladit formu, ale také usilovat o prvním vítězství v zimní přípravě.

 
 
 

Poslední přípravný zápas jsme sehráli před devíti dny v rámci Tipsport ligy proti Skalici. Nyní si tak dovednosti z tréninku opět vyzkoušíme ve hře. Proti nám bude stát třetiligový protivník, v utkání tak budeme favority. Písek je v ČFL na čtrnáctém místě a aktuálně má za sebou soustředění na Zadově. „Nabírali jsme fyzickou kondici nespecifickým způsobem. Dopoledne jsme chodili běhat delší úseky a odpoledne jsme zapojovali běžky. Ale našli jsme prostor i pro fotbal,“ hodnotil trenér Ondřej Prášil pro klubový web fcpisek.cz. Nyní čeká jeho svěřence těžký test.


PŘÍPRAVA
Sobota
4. února
14:00 hod.
Facebook Twitter

FC PÍSEK

1.SC ZNOJMO FK

ÚSTÍ NAD ORLICÍ

V utkání proti Písku se představí tak již avizovaný hráč na zkoušku Georgios Lyras. S týmem naopak neodcestují Njire, Chereda, Štrombach, Cihlář, Mezlík a Bogner. Všichni zmínění mají buď zdravotní problémy a nebo je pro ně připraven individuální trénink, podle toho, co jim zdraví dovolí. Trénovat individuálně bude také brankář Martin Štěpanovský, který měl v týdnu drobnější zdravotní problémy. Trenér však nechce riskovat nějaké závažnější zranění, a tak si gólman na zkoušce musí na další zápasový test ještě počkat.

S Pískem jsme si již nedávno střetli. V rámci loňského letního soustředění v Ústí nad Labem jsme jej porazili 2:0 po brankách Broni Stáni a Šimona Šumbery. „Soupeř hrál velice kompaktně, musím ho pochválit. Hrál stylem, kterým budou možná hrát někteří protivníci v druhé lize, ze zatažené obrany, z dobrého bloku, pracovití,“ ocenil tehdy soupeře trenér Radim Kučera.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies