FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dobrý výkon z Opavy nás povzbudí, doufá před Budějovicemi trenér Kučera

Dobrý výkon z Opavy nás povzbudí, doufá před Budějovicemi trenér Kučera Z n o j m o - Jedna bitva s předním týmem skončila a už tu máme druhou. V pátek přijede Znojma čtvrtý celek tabulky - České Budějovice. Dynamo vyhlásilo před jarní části Fortuna národní ligy útok na postup, vstup do druhé části soutěže se mu však nepovedl. I proto trenér Radim Kučera usuzuje, že náš páteční soupeř bude hodně ostražitý. Další zaváhání by pro něj totiž mohlo být fatální. Znojemský kouč už by mohl mít k dispozici Stijepa Njireho a také novou akvizici ze Zbrojovky Brno Pavla Sokola.

 
 
 

Po Opavě nás čeká další soupeř s ambicemi na postup. První jarní utkání se však Budějovicím nepovedlo, prohrály s Varnsdorfem, mění to nějak situaci vzhledem k pátečnímu zápasu?
První zápas Budějovice nezvládly a nyní budou daleko více ostražité, budou si dávat větší pozor. Přijedou zodpovědně odčinit domácí prohru, což nám stěžuje situaci. S ambicemi, které Budějovice mají, by pro ně bylo další zaváhání větším problémem.


18.k. FNL
Pátek
10. března
19:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

ČESKÉ BUDĚJOVICE

STADION HORNÍ PARK

V podzimním vzájemném utkání se Dynamo i přes výhru neprezentovalo příliš aktivně, očekáváte ve Znojmě změnu?
Budějovice jsou nepříjemné v tom, že mají dobrou defenzivu. Budou se podle mě snažit hrát z dobrého bloku a spoléhat v útoku na Kaloda s Táborským, popřípadě na rychlonohého Peška. Že by nějak změnily herní tvář, to si nemyslím, budou čekat na svoji šanci. My se budeme snažit hrát svoji hru. Prezentovali jsme se dobrým výkonem v Opavě, což nás doufám povzbudí. Zápas je otevřený, hrajeme v domácím prostředí se silným soupeřem. Budeme chtít potvrdit dobrý výsledek z venku, soupeře potrápit a zvítězit.

Že se nemění, se říká o vítězné sestavě. Nabízí se to však i po remízovém utkání s Opavou?
Někdy může nastat i situace, že se nemění remízová sestava. Beru to tak, že výkon v Opavě byl dobrý, ale stále mám v hlavě různé varianty. Každý soupeř je specifický. Budeme se snažit připravit co nejlépe. Jsem rád, že si před utkáním zatrénujeme na hlavním hřišti. Myslím, že kluci budou dobře připraveni, odpočinek byl od minulého zápasu ideální a věřím, že nás přijdou v páteční večer podpořit i fanoušci.

Stijepo Njire už se s týmem zapojil do tréninku. Bude v pátek připravený na lavičce náhradníků?
I s variantou, že by mohl být připravený v pátek k utkání, počítám. Jsem rád, že se mi dává do kupy a budu mít dalšího člena kádru k využití. Vždy je lepší mít na lavičce více variant. Budu ale hlavně rád, aby byl zdravý a co nejvíce s námi trénoval.

Ve středu se k týmu připojil nový hráč, mladý záložník ze Zbrojovky Brno, Pavel Sokol...
Jsem rád, že tu je. Je to jakoby náhrada za Davida Štrombacha, který nemůže nastoupit. Je to jedna z variant na kraj zálohy, kde mají hráči největší vytížení a je potřeba během utkání tyto posty eventuálně okysličit. Je to jeden z hráčů, kteří toto mohou splňovat. Jsem zvědavý na jeho adaptaci, a jak se sžije s kolektivem. Myslím, že to ale problém nebude. Věřím, že nám bude nápomocný a pomůže mu toto angažmá i v jeho další kariéře.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies