FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Informace pro znojemské fanoušky chystající se na utkání v Pardubicích

Informace pro znojemské fanoušky chystající se na utkání v Pardubicích Z n o j m o - V sobotu zajíždíme v rámci 19. kola Fotbalové národní ligy do Pardubic. Od pořádajícího klubu jsme obdržely důležité informace pro potenciální znojemské fanoušky, kteří se rozhodnou utkání navštívit.

 
 
 

Sektor hostů je vybaven jedním vstupním retardérem, několika únikovými východy a zároveň brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR a MP Pardubice. Sektor je vybaven patřičným počtem WC muži i ženy, rovněž je vybaven samostatným stánkem s občerstvením.

Stadionu bude otevřen z ulice k Vinici, pro sektor hostů je určen vstup č. 4. Cena vstupného je 50 Kč. Bude kladen na důraz na bezpečnostní prohlídky v souladu s návštěvním řádem, který je umístěn u všech vchodů (plné znění Návštěvního řádu). Rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Sektor hostů je od ostatních sektorů a diváků oddělen oplocením a bezpečnostní sítí.

Návštěvníci, kteří jakýmkoliv způsobem poruší některé z ustanovení Návštěvního řádu, nebudou vpuštěni na stadion, případně budou ze stadionu vyvedeni bez nároku na vrácení vstupného. Na stadionu jsou stánky s občerstvením a dostatečný počet toalet pro muže i ženy. Prostor stadionu bude monitorován kamerami MP Pardubice po celou dobu utkání, záznam z tohoto zařízení slouží k usvědčení případných výtržníků na stadionu. Stadion bude otevřen v 9:15. Pro fanoušky hostů je určen sektor E.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies