FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost odstartuje jaro domácím utkáním s Líšní

Starší dorost odstartuje jaro domácím utkáním s Líšní Z n o j m o - Pro náš starší dorost se v sobotu skončí čekání na první jarní mistrovský zápas. Od 15 hodin přivítáme v domácím prostředí pátou Líšeň, za kterou zaostáváme o pouhý bod. O motivaci je tak rozhodně postaráno, budeme navíc určitě chtít potvrdit skvělou ofenzivní sílu z podzimu.

 
 
 

Náš starší dorost je po podzimu na šestém místě se ziskem 23 bodů, sobotní soupeř z Líšně jen o příčku a o bod výše. Největší rozdíl je při pohledu do statistik. My jsme vysoce ofenzivním týmem, který nastřádal 37 branek, oproti tomu Líšeň pouze 18, což je opravdu velký rozdíl. Jak se tato statistika promítne do prvního jarního měření se ale ukáže až na hřišti.


15.k MSDL
Sobota
18. Března
15:00
Facebook Twitter

1.SC ZNOJMO

SK LÍŠEŇ

STADION ČAFKA

V této sezóně sestupuje kvůli reorganizaci dorosteneckých soutěží daleko více týmů, může jich být až šest i více, což bude zvyšovat náboj jara a především výrazně přidávat tlak na většinu týmů. Svěřenci trenéra Luďka Zlámala mají v tabulce sice zatím klidnou pozici, rozhodně však nemají nic jistého. Musí se dívat pod sebe, po očku ale mohou pokukovat i po druhém místě, na které ztrácejí pouze pět bodů, a které by zajišťovalo baráž o 1. Dorosteneckou ligu.

Na podzim jsme ve vzájemném utkání Líšni podlehli těsně 2:3, když rozhodující branka padla až v 88. minutě. Pevně věříme, že to soupeři v domácím prostředí vrátíme i s úroky.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies