FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hořký závěr v Třinci, o bodový zisk jsme přišli v nastaveném čase

Hořký závěr v Třinci, o bodový zisk jsme přišli v nastaveném čase T ř i n e c / Z n o j m o - Dubnové úterý připravilo oběma aktérům utkání pořádně chladné počasí. Domácí Třinec spoléhal především na standardní situace, které nakonec také vedly k naší porážce. Na branku Čelůstky jsme ještě v druhém dějství dokázali reagovat proměněným pokutovým kopem Kuby Teplého. Zásah Dediče v nastaveném čase nás ale definitivně připravil o bodový zisk.

 
 
23.k.FNL, úterý 18.4.2017
FK Třinec - 1.SC Znojmo FK  2:1  (1:0)
Branky: 41.M.Čelůstka, 90+1.Dedič – 63.Teplý (pen.)
ŽK: 53.Motyčka, 65.Dedič, 85.Stříž
Rozhodčí: Černý - Vodrážka, Vít
FK Třinec: Paleček – Benetka, M.Čelůstka, Reintam, Janoščín – Joukl (74.Hošek), Ižvolt (74.Janošík), Motyčka (C), Stříž – Šumbera (90+2.Krišto), Dedič
1.SC Znojmo FK: Doleček – Mezlík, Svozil, Cihlář (C), Motal – Šamánek, Helísek, Javůrek (58.Klíma), Teplý – Urbančok, Holub (78.Njire)
Počet diváků: 202
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Říká se, že vítězná sestava se nemění. Trenér Kučera do ní ale přesto musel sáhnout. Vykartovaného Nepožitka nahradil Motal, který se tak opět přesunul na svoji tradiční pozici defenzivního záložníka. Po karetním trestu se vrátil do základu stoper Svozil. Ve velmi nevlídném a mrazivém počasí vstoupili do utkání aktivněji domácí, dlouho jim to však nevydrželo. První zajímavější možnost jsme si vypracovali my, Urbančok se prosadil až před vápno a jeho následný pokus jen těsně minul bránu. Na delší dobu to byl však jediný střelecký pokus.

K tomu dalšímu se dostal po standardce Motal, to už však běžela 29. minuta a hlavička šla navíc mimo. O čtyři minuty později už to bylo daleko zajímavější. K míči se totiž v pokutovém území dostal Javůrek, který následně napálil břevno. Mrzet nás to mohlo velice. Dedič ještě v 37. minutě hlavičkoval nad. V 41. minutě už ale z další standardky skóroval Marek Čelůstka. Srovnat jsme mohli vzápětí, štiplavý přímý kop Kuby Teplého ale Paleček dokázal zlikvidovat.

Začátek druhé půle pro nás mohl mít fatální následky. Šimon Šumbera, který ještě nedávno oblékal znojemský dres, se po Střížově průniku dostal do ke střele, Doleček byl ale v střehu. Následně si poradil i s hlavičkou Dediče. V 58. minutě ovšem mohlo být srovnáno. Teplý pálil ve sluzu, Paleček se ale dobře roztáhl a vytěsnil míč nohou. Vyrovnání jsme se dočkali o pět minut později. Právě Kuba Teplý byl faulován v pokutovém území a sám nařízenou penaltu proměnil.

Zbývající minuty byly otevřené a vítězství se mohlo přiklonit na jednu či druhou stranu. Třinec spoléhal výhradně na dlouhé nákopy a také standardky. V 77. minutě zlikvidoval Doleček ránu Čelůstky i následnou dorážku Reintamy. Přesto měli domácí kliku. V 84. minutě se totiž snášela zblokovaná střela Klímy do brány, zastavila ji ale bohužel tyč. Když už se zdálo, že utkání skončí zaslouženou dělbou bodů, přišla opět standardka Třince. Tu jsme sice nejprve odvrátili, Janošík ale vrátil míč do pokutového území, kde se z bezprostřední blízkosti prosadil René Dedič a vystřelil Slezanům tři body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies