FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Z Varnsdorfu se vracíme s prázdnou

Z Varnsdorfu se vracíme s prázdnou V a r n s d o r f - Utkání ve Varnsdorfu se nám nevydařilo. Zvláště v první půli jakoby bychom nebyli ve své kůži a působili na hřišti matným dojmem. Varnsdorf toho dokázal využít a z jediné střely mezi tři tyče se dostal do vedení. Druhý poločas už z našeho pohledu nabídl lepší představení, vymanili jsme se z úvodního tlaku soupeře a následně začali přebírat aktivitu, srazil nás však druhý gól Varnsdorfu. Stačili už jsme jen snížit zásluhou Lukáše Motala.

 
 
25.k.FNL, sobota 29.4.2017
FK Varnsdorf - 1.SC Znojmo FK  2:1  (1:0)
Branky: 29.Daníček, 65.Lischka – 89.Motal
ŽK: 68. Daníček, 78.Kozma, 85. Bláha, 87, Dordević - 73.Nepožitek, 78. Helísek
Rozhodčí: Machálek – Hájek, Horák
FK Varnsdorf: Porcal – Novotný, Zieris (C), Lischka, Knejzlík – Rudnytskyy (47.Dordič), Daníček, Zbrožek, Bílek (60.Bláha), Durdević – Kozma (81.Beránek)
1.SC Znojmo FK: Doleček – Mezlík, Svozil, Cihlář (C), Helísek – Motal, Javůrek (72.Njire), Urbančok (46.Holub), Teplý – Šamánek, Klíma (46.Nepožitek)
Počet diváků: 410
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Základní sestava proti Varnsdorfu doznala od minulého utkání pouze jedné změny. Místo Michala Holuba nastoupil na kraji zálohy novopečený otec Honza Javůrek. Domácí začali celkem svižně, ovšem alespoň v úvodu jsme se jim dokázali v aktivitě a kombinaci vyrovnat. Vážnějších šancí bylo jako šafránu, nicméně soupeř postupně začal přebírat poziční převahu a z první střely na bránu udeřil. Nikolas Daníček dostal ve středu hřiště více prostoru a jeho skákavá střela zapadla k tyči.

I po inkasované brance jsme se těžko dostávali do nějakého ohrožení varnsdorfské brány. Největší šanci na vyrovnání měl Klíma, míč mu však před brankařem Porcalem sjel a zakončení šlo mimo bránu. Do kabin jsme tak odcházeli za nepříznivého stavu a s myšlenkou, že pokud si budeme chtít odvést do Znojma alespoň bod, budeme muset přidat.

Úvod druhé půle jsme však nezachytili. Lischkovu střelu musel vyrážet Helísek z brankového čáry. Následně si vypracoval Varnsdorf i pár dalších závarů. Nicméně, dobrý úvod soupeře jsme přestáli a i my jsme začali hrozit. Teplý směřoval v 57. minutě dobrou přihrávku na Šamánka, jenže Porcal byl rychle z brány. Takřka vzápětí jsme si mohli po faulu na Javůrka pomoci přímým kopem, Teplý však narazil na Varnsdorfskou zeď.

Našich akcí začalo přibývat, ovšem náš elán notně přibrzdil druhý gól Varnsdorfu. Kozmovu hlavičku ještě Doleček dokázal vyrazit, na krkolomnou dorážku Davida Lischky už však nestačil. V 89. minutě sice ještě zdramatizoval závěr utkání přesnou hlavičkou Lukáš Motal, vyrovnat už se nám však nepovedla.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): Za tu dobu co jsem ve Znojmě, jsem byl po první půli hodně zklamaný z výkonu mých hráčů. Takový přístup ke hře jsem tu ještě nezažil. Počínaje Dolečkem, Klímou konče, celá jedenáctka. Nebylo tam zaujetí pro hru, soupeř byl důrazný a stačilo mu jen nakopnout míč za obranu. U nás jsem viděl bojácnost v osobních soubojích, nechuť pracovat. Druhý poločas měl po vystřídání hráčů a po nějakém proslovu v kabině lepší parametry, ale zvlášť po druhém gólu Varnsdorfu bylo těžké dotahovat.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies