FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výkon byl diametrálně odlišný než v Sokolově, pochvaloval si po výhře nad Frýdkem trenér Kučera

Výkon byl diametrálně odlišný než v Sokolově, pochvaloval si po výhře nad Frýdkem trenér Kučera F r ý d e k - M í s t e k - Ve středu byl trenér Radim Kučera po výkonu v Sokolově naštvaný, uběhlo jen pár dní a mohl spokojeně pokyvovat hlavou. Jeho svěřenci totiž předvedli ve Frýdku-Místku dobrý výkon a zaslouženě získali tři body. Výhra 3:0 navíc mohla být ještě výraznější, pokud bychom proměnili všechny šance.

 
 
 

Po středečním zápase se Sokolovem jste říkal, že výsledek byl pro nás ještě milosrdný. To stejné asi platí i nyní pro Frýdek?
Šancí jsme si vypracovali hodně, ale spalovali je. Do utkání jsme vstoupili dobře, především v první půli jsme byli dominantní na míči. Hráli jsem venku dobrý fotbal. Je ale pravda, že ve finální fázi jsme se trochu trápili, můžu zmínit třeba šťastný úvodní gól Kuby Teplého, myslím, že to měl Šami (Rostislav Šamánek pozn. red.) vyřešit lépe. Možná za to mohla deka minulých zápasů, které se nám nepovedly. To na nás působilo. Druhý poločas už to z nás spadlo, hlavně po druhém gólu. Výsledek mohl být pro domácí ještě daleko krutější.

Zdá se, že si hráči vaše slova po Sokolovu vzali k srdci?
Ve čtvrtek jsme měli třičtvrtě hodinový rozbor a pohovory s celou kabinou. V tomto nepomůže žádný tlak, ale rozmluva hráčů s trenérem a realizačním týmem. Chtěl jsem vědět nějakou zpětnou vazbu, protože výkon v Sokolově byl opravdu špatný. Proti Frýdku to bylo diametrálně odlišný. Myslím si, že kdybychom takový výkon předvedli v Sokolově, také bychom neodjeli s prázdnou. Možná to mohlo být spojené s tím, že jsme na západ Čech vyjeli už v den zápasu, pak přišel špatný začátek utkání, které už jsme pak nechytili.

Podle výkonu proti Frýdku, to vypadá, že Jirka Koukal získává jistotu. Ani by nikdo neřekl, že chytá teprve třetí druholigové utkání a je mu sedmnáct let. Výborný výkon...
Každý hráč má hlavu jinak nastavenou. Jirka působí suverénním dojmem, je to ovlivněné i tím, že nejsme pod tlakem. Za stavu 3:0 už trochu létal v oblacích, chce to mít pořád koncentraci. Ale jinak předvedl výborný výkon, i v rozehrávce, pokryl centry, zneškodnil jednu nebezpečnou šanci. Na sedmnáct let opravdu dobrý výkon. Pomohl nejen nám, ale i sobě, kdy ho to posouvá dál. Je třeba, aby neusnul na vavřínech.

Do konce sezóny ještě zbývají dva zápasy, na kontě máme 40 bodů, spokojenost?
Nikdy není spokojenost. Chtěl bych samozřejmě víc bodů. Nyní máme na jaře patnáct bodů. Čekal jsem, že jich bude po podzimu, kdy byl tým obměněný a sehrával se, více. Začátek jara jsme hráli výborně, pak jsme se ale zasekli. Ve hře je ještě šest bodů, minimálně tři bych chtěl uhrát, kdyby to bylo šest, bylo by to perfektní.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies