FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nevěděli jsme co od zápasu čekat, ale zvládli jsme to, pochvaloval si brankář Martin Štěpanovský

Nevěděli jsme co od zápasu čekat, ale zvládli jsme to, pochvaloval si brankář Martin Štěpanovský P i n k a f e l d - Pozitivem prvního přípravného utkání s Permem nebyla jen remíza 2:2, ale také to, že se mezi tři tyče vrátil po zranění třísla Martin Štěpanovský. Odchytal celou první půli a dle jeho slov nepociťoval žádný problém, což nás samozřejmě těší. Pochvaloval si také výsledek a výkon a to i vzhledem k tomu, že jsme zápas odehráli už v druhý den přípravy.

 
 
 

První otázka nebude směřovat na zápas, ale na zdravotní stav. Přišel jsi o velkou část jara kvůli zranění třísla, už je to v pořádku?
Doufám, že je to v pohodě,. V zápase to drželo, při ničem jsem to necítil. Nic mě nelimituje, nic mě neomezuje. Doufám, že to tak vydrží. Když to půjde takhle dál, budu rád.

Teď už k utkání s Permem, jak jej hodnotíš? Bylo sice vidět, že soupeř je silný na míči, ale myslím, že jsme to zvládli velmi dobře...
Souhlasím, soupeř má sám o sobě jméno, desátý manšaft ruské ligy, to už něco znamená. Do zápasu jsme dobře vstoupili, nepouštěli jsme soupeře do žádných vážnějších situací. Možná bylo trochu vidět, že se v urputném vedru nehrál žádný zběsilý fotbal nahoru, dolů. Spíše to bylo, nechci říct opatrný, ale do plných obran. Se soupeřem jsme se vypořádali nad míru dobře a remíza s prvoligovým ruským týmem mluví sama za sebe.

Překvapil tě výsledek...
Neřekl bych, že překvapil...

...myslel jsem i tím, že jsme do zápasu šli hned druhý den přípravy?
...Druhý den přípravy, úplně jsme nevěděli, co od toho čekat, v jaké soupeř nastoupí sestavě, v jaké nenastoupí sestavě. Dívali jsme se ale hlavně sami na sebe a chtěli jsme utkání zvládnout. Myslím, že se nám to povedlo, 2:2 je myslím super výsledek.

Zažil jsi v nějakém předchozím angažmá, že by tě už druhý den čekal přípravný zápas?
Abych řekl pravdu, bylo to fakt rychlý. Navíc pondělní den byl relativně náročný. Nějakou únavu jsme s klukama cítili. Ale v zápase to nebylo absolutně poznat, za výsledek jsme rádi.

Šlo vidět, že po návratu do brány to klapalo i se stopery...
Myslím si, že nebyl problém. S Mezlou se známe, vedle něho naskočil náš Bacari (František Malár pozn. red.).

Franta Malár to zvládl na stoperské pozici solidně...
Myslím, že jo. Odehrál dobrý zápas. Hrál vedle zkušenýho Mezly (pozn. red.), ten mu určitě taky pomohl. Snažili jsme se mu oba pomoct. Zvládl to v pohodě.

Na druhou stranu se projevila taková naše bolest z minulé sezóny, inkasovali jsme ze standardní situace...
Je to možný. Když jsme nastupovali, tak jsem si s klukama říkali, že jsou proti nám obrovský, že to může být problém. Paradoxně se to ukázalo. Může to být ale zapřičiněný i tím, že máme teprve druhý den přípravy a standardkám jsme nevěnovali žádnou pozornost. Bránili jsme to jinak, než v minulé sezóně.

Dovolenou si strávil i s Pepou Hušbauerem (záložník Slavie Praha pozn. red.), viděl jsem vaši fotku s mistrovským pohárem, nevím jestli sis na něj i sáhl. Tak za dva roky se Znojmem?
Bylo by to krásný, na pohár jsem si samozřejmě sáhl, protože jsme s Pepou nejlepší kamarádi, i s jeho bráchou, jsme propojený celý rodiny, takže máme fantastický vztahy. Už udělal druhý mistrovský titul a já mu to hodně přeju, protože je to skvělý kluk a fantastický fotbalista.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies