FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Turnajem v Sezimově Ústí jsme se protrápili a prohráli na penalty s domácím týmem

Turnajem v Sezimově Ústí jsme se protrápili a prohráli na penalty s domácím týmem S e z i m o v o Ú s t í - V zápase o třetí místo jsme se s domácím týmem překvapivě trápili. Sezimovo Ústí se ujalo ve 3. minutě z pokutového kopu vedení a těsný náskok dlouho drželo. Až v závěru zápasu poslal zápas vyrovnáním do pokutových kopu Jakub Teplý. V těch jsme však nakonec neuspěli a na turnaji obsadili čtvrté místo.

 
 
turnaj Sezimovo Ústí, sobota 24.6.2017
Sokol Sezimovo Ústí - 1.SC Znojmo FK  2:1pen.  (1:0)
Branky: 3. D. Šmíd (pen.) – 66. Teplý
Rozhodčí:
1.SC Znojmo FK: Štěpanovský – Rapouch, Chereda, Nepožitek, Bogner (35. Bartok), Holub (45. Švejda), Nehyba, Javůrek, Teplý, Šmíd (35. Kirschner), Urbančok (45. Švejkar)

Komentář k zápasu

V utkání se Sezimovým Ústím jsme byli jasným favoritem, ovšem utkání se vyvíjelo od začátku jiným směrem. Ve třetí minutě dostali domácí možnost kopat pokutový kop, který nekompromisně proměnil Dominik Šmíd. Sezimovo Ústí poté drželo hubený náskok prakticky po celé utkání. Ve 21. minutě mohl srovnat z přímého kopu Javůrek ovšem domácí gólman dokázal míč vyrazit, dorážející Šmíd následně mířil mimo bránu.

Soupeř ale rozhodně jen nebránil. Ve 27. minutě napálil Nikl míč do tyče! Když už jsme dokázali do brány dopravit míč my, mával se ofsajd. Do kabin se tak šlo za překvapivého, ale zaslouženého vedení domácích.

V druhém poločasu se dal předpokládat ještě větší tlak našeho týmu. Poziční převahu jsme měli, šance taky, ale gólmana jsme překonat nedokázali. Ve velké šanci vychytal domácí brankář i Teplého. S přibývajícím časem na nás byla patrná nervozita z nepříznivého výsledku, až v 66. minutě prolomil kýžené čekání na gól Jakub Teplý, který se prosadil hlavou. O vítězi tedy musely rozhodnout pokutové kopy, v kterých nakonec byli úspěšnější domácí.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies