FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Z výkonu jsem zklamaný a rozčarovaný, hodnotí turnaj na jihu Čech trenér Balcárek

Z výkonu jsem zklamaný a rozčarovaný, hodnotí turnaj na jihu Čech trenér Balcárek S e z i m o Ú s t í - Zatímco po prvním přípravném utkání a remíze s Permem mohl být trenér Jiří Balcárek relativně spokojený, po sobotním turnaji v Sezimově Ústí se to rozhodně říct nedalo. Už o přestávce prvního utkání s Táborskem musel na své svěřence zvýšit hlas. Turnajem jsme se nakonec doslova protrápili a po prohře s Táborskem jsme na pokutové kopy podlehli i domácímu Sezimovu Ústí. V turnaji dal kouč šanci velkému množství hráčů včetně všech dorostenců.

 
 
 

Původně jsem se chtěl ptát na hodnocení jen prvního utkání s Táborskem, jelikož jsem očekával povinnou výhru nad Sezimovým Ústím. Ale vzhledem k okolnostem se zeptám na hodnocení obou utkání...
I když jsme v nějakém tréninkovém nasazení a věnujeme se především kondici, jsem zklamaný z výkonu jednotlivých hráčů. V prvé řadě jsme dali šanci i hráčům, kteří ukončili dorostenecký věk. Nechali jsme tři nejzkušenější hráče doma a ukazuje se, že mladí hráči ještě nemají takovou kvalitu. Dostali šanci dorostenci, dostali šanci i hráči, kteří se vrátili z hostování a měli možnost se ukázat.

Co jste hráčům vytýkal v přestávce utkání proti Táborsku?
Vyčítal jsem jim nasazení, bojovnost, pohyb, to jsou základní složky fotbalu, což mi chybělo.

Druhý zápas proti Sezimovu Ústí, lehkovážnost? Dostali jsme brzký gól a pak je těžké chytit tempo utkání...
Jak jsem zmiňoval, byl jsem z toho rozčarovaný. I když jsme tam měli hráče z dorostu, byla tam záložní řada Holub, Nepožitek, Urbančok, Javůrek, jsem z výkonu zklamaný a rozčarovaný.

Kádr rozšířil na zkoušku útočník Jan Silný z Kroměříže. Co byste řekl k jeho výkonu?
Jeho výkon byl sympatický, na hrotu útoku se rval, vstřelil branku. Vím, o něm, že je gólový, o čemž svědčí i jeho statistika, proto jsem jej do Znojma pozval.

Rozhodla asi i chuť domácích, kteří do utkání investovali úplně vše...
To je to, co jsem hráčům vyčítal. Jestli se myslí, že je soupeř na nějaké nižší úrovni a nemusí běhat, nemusí běhat. O poločasu jsem je nabádal, aby zvýšili aktivitu, byli v pohybu.

Bude mít turnaj nějaké následky do tréninkového procesu?
Už teď. Když neběhali na hřišti, doběhávají to nyní. V pondělí si k tomu ještě něco řekneme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies