FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Reprezentační přestávka a následně dvě poslední utkání roku

Reprezentační přestávka a následně dvě poslední utkání roku Z n o j m o - Poslední reprezentační přestávku má před sebou Fortuna národní liga, a také naši fotbalisté. Aktuální týden vyplní svěřenci trenéra Balcárka tréninky, o víkendu nebude na programu žádný přípravný zápas. Následně pak na nás čekají poslední dvě mistrovská utkání roku 2017. V pátek 17. listopadu přivítáme doma Olympii Praha, v sobotu 25. listopadu zajíždíme do Hradce Králové.

 
 
 

Trenér Jiří Balcárek nemá v období reprezentační přestávky kádr pohromadě. Útočník Tonda Růsek reprezentuje ČR U19 na kvalifikačním turnaji na ME 2019 v Lucembursku. Daří se mu, stejně jako reprezentaci, skvěle, k výhře 5:0 nad Arménií přispěl dvěma góly a jednou asistencí. Další absence už jsou vynuceny zraněními. S drobnými zdravotními problémy se potýká záložník Ondřej Machuča a stoper Radek Mezlík. První jmenovaný trénoval individuálně, druhý dostal naordinován klid.

Až na zmíněné, a dlouhodobě zraněného Arťoma Mešaninova, jsou všichni fit. Pokud lze, s týmem v jistých fázích trénuje i stoper Dan Odehnal, který pokračuje v rekonvalescenci po operaci kolene. Do tréninkového proces A-týmu se také připojili dva hráči z dorostu - Milan Moravec a Vojta Švarc.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies