FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V posledním domácím utkání proti nebezpečnému nováčkovi, hostíme nejlepší tým na hřištích soupeřů - Olympii Praha

V posledním domácím utkání proti nebezpečnému nováčkovi, hostíme nejlepší tým na hřištích soupeřů - Olympii Praha Z n o j m o - V posledním domácí utkání roku se střetneme proti nevyzpytatelnému nováčkovi. Olympia Praha je jedním z překvapení aktuálního ročníku Fortuna národní ligy, doposud již nasbírala dvacet bodů a je jen o bod za naším celkem. Hájit domácí pěti zápasovou sérii bez prohry budeme proti nejlepšímu týmu na hřištích soupeřů. Utkání startuje v tradičních pátečních 19:30.

 
 
 

FK Olympia Praha je novým týmem na mapě v profesionálních fotbalových soutěžích České republiky. Je následovníkem Olympie Hradec Králové. Právě méně známější hradecký klub v minulé sezóně skončil na druhém místě tabulky ČFL. Jelikož první Jirny postup odmítly, přišla řada právě na Olympiu. Hradec se ale ve druhé lize derby nedočkal. Olympia se totiž přestěhovala do Prahy na Strahov a změnila název na FK Olympia Praha a.s.


15. k. FNL
Pátek
17. listopadu
19:30 hod.
On-line Twitter

1.SC ZNOJMO FK

FK OLYMPIA PRAHA

STADION HORNÍ PARK

Nikdo nevěděl, co může od nováčka soutěže čekat a mnozí předurčili Olympii roli jasného outsidera. Pražané se však vzepřeli veškerým předpokladům a v jednu chvíli atakovali i samotné čelo tabulky. Aktuálně je z toho sice "jen" osmé místo a zisk dvaceti bodů, pro nováčka soutěže je to však velice dobrý výsledek a pevné základy k záchraně. Olympia ukazuje svoji největší sílu na hřištích soupeřů, tam je totiž vůbec nejlepším týmem z celé ligy.

Poslední zápasy se však Pražanům příliš nevyvedly. Na vítězství čekají čtyři utkání, alespoň na bod pak tři duely. Nutno také zmínit, že klub sáhl možná trochu překvapivě na začátku listopadu ke změně trenéra. Miloše Sazimu vystřídal Vladimír Skalba. Co se týče kádru pro mnohé fanoušky může být velkou neznámou. Můžeme však zmínit zkušeného brankáře Luďka Frydrycha, který delší dobu hájil bránu Pardubic. Z Vlašimi také jistě pamatujete brazilského záložníka Bernarda Frizoniho. Znojemští fanoušci si pak vybaví slovenského záložníka Erika Lienera, který na jihu Moravy působil v prvoligové sezóně.

Nejlepším střelcem týmu je řecký útočník Giorgos Katidis. Zajímavá je však jiná statistika. Olympia totiž dokázala za dosavadní průběh podzimu nasbírat čtyři červené karty. Co je ovšem ještě zajímavější, vždy v těchto zápasech dokázali Pražané bodovat, dokonce dvakrát zvítězili.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies