FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Barikádu Olympie Praha jsme prolomili až ve druhé půli a prodloužili domácí neporazitelnost na šest utkání

Barikádu Olympie Praha jsme prolomili až ve druhé půli a prodloužili domácí neporazitelnost na šest utkání Z n o j m o - I v posledním domácím utkání roku jsme si nadělali více problémů, než bylo zdrávo. Soupeře jsme totiž už ve čtvrté minutě pustili do vedení, a pak celý první poločas marně bušili do zavřené obrany. Skóre jsme otočili až ve druhém dějství, pomohla tomu bouřka v kabině a také dva střídající hráči. Po příchodu na hřišti se prosadil Tonda Růsek a Stijepo Njire. Domácí neporazitelnost jsme si tak přenesli i do roku 2018

 
 
15.kolo Fortuna NL, pátek 17.11.2017
1.SC Znojmo FK - FK Olympia (Praha)  2:1  (0:1)
Branky: 51. Růsek, 62. Njire – 4. Hejný
ŽK: 16. Machuča, 79. Šamánek , 85. Njire – 55. Hejný, 67. Liener, 74. Maršálek, 90. Verner
Rozhodčí: Mrázek – Caletka, Dohnálek
1.SC Znojmo FK: Veselý – Svozil, Malár, Javůrek, Cihlář, Helísek, Lacko, Machuča (46. Njire), Šamánek, Štrombach (46. Růsek), Teplý (86. Hladík)
FK Olympia (Praha): Frydrych – Maršálek, Žežulka, Liener, Opluštil, Vopat, Ruml, Verner – Jukl (73. Bareš), Hejný, Kuťák (63. Dordević)
Počet diváků: 575
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Několik hráčů mělo před zápasem zdravotní problémy. Nakonec do utkání nemohl zasáhnout pouze Radek Mezlík, kterého zaskočil v základní sestavě mladík Malár. Změna pak byla i na hrotu útoku, kde se objevil místo Růska Teplý. A prakticky celý zápas se hrálo na jednu bránu. Přesto šli hosté do vedení, prakticky ze svoji jediné šance v prvním poločase. Po rohovém kopu se už ve 4. minutě prosadil Karel Hajný a začala zákopová válka, tedy ze strany Pražanů, kteří bortili hru, co se dalo. Už v první půli jsme si vypracovali několik možností i na otočení skóre, žádná se ale neujala. Ve 14. minutě vychytal Frydrych Štrombacha, neuspěli jsme ani z obrovského závaru ve 26. minutě.

Šance byly, ale jakoby nám scházela jiskra. Jako při jednom z centrů, kdy chybělo možná větší zaujetí ve vápně, tedy nějaký hráč, který by míč dorazil do sítě. V obrovské šanci se ocitl také krajní obránce Helísek, který jen těsně minul vzdálenější tyč. Efektivní jsme nebyli ani ze série rohů v závěru první půle.

O přestávce následovala v domácí kabině opravdu obrovská bouřka. Na hřiště šli hned dva noví hráči a oba se prosadili. Nejprve to byl reprezentant Tonda Růsek, který vyrovnal v 51. minutě z dorážky. Poté na něj navázal Stijepo Njire. Skóre mohlo i narůstat. Velké šance měli Teplý, Růsek a v 72. minutě málem přelomil tyč Njire.

Poté se začala poprvé v utkání výrazně dopředu tlačit i Olympia. V 73. minutě mohl vyrovnat Bareš, jeho hlavička však šla těsně vedle brány. Ostatně největší hrozbou pro naše barvy byly právě standardní situace. Po dalším rohu mohl už v nastaveném času rozesmutnit naše fanoušky gólman Frydrych, hlavičkoval však pouze do Veselého.

Ohlasy

Jiří Balcárek (Znojmo): Do utkání jsme vůbec nevstoupili dobře, nebyli jsme agresivní, nedostupovali jsme hráče, dávali jsme jim spoustu prostoru. Když jsme měli míč my, tak jsme se schovávali. Nebyla to naše hráče. Nějakým způsobem jsem to ventiloval o přestávce a v druhé půli přišla změna. Na hřiště přišlo úplně jiné mužstvo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies