FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První poločas nebyl vůbec dobrý, do druhého nastoupil úplně jiný tým, hodnotí výhru nad Olympií trenér Balcárek

První poločas nebyl vůbec dobrý, do druhého nastoupil úplně jiný tým, hodnotí výhru nad Olympií trenér Balcárek Z n o j m o - Domácí kabina na Městském stadionu v Horním parku v této sezóně takovou přestávkou bouřku nepamatuje. Trenér Jiří Balcárek nebyl vůbec spokojený s výkonem týmu v prvním poločase utkání proti Olympii Praha. Byť nechtěl prozradit, co se v kabině dělo, zřejmě to mělo účinek. V druhém dějství se nám totiž nepříznivý výsledek povedlo otočit a zvítězili jsme 2:1.

 
 
 

Trenére, otočka v druhém poločasu. Po tom prvním, kdy jsme prohrávali, však byla v kabině bouřka. Jak moc velká?
(s úsměvem)...Já bych raději nekomentoval, co se událo o přestávce v kabině.

Co bylo v první půli, s čím jste byl nespokojený?
Všechno. Nějakým způsobem jsme se připravovali na soupeře, který je nevyzpytatelný, který je první v tabulce zápasů venku. Přesto jsme to utkání nevstoupili vůbec dobře. Nebyli jsme agresivní, nedostupovali jsme hráče, dávali jsme jim hodně prostoru. Naopak, když jsme měli míč my, schovávali jsme se, nebylo komu nahrát. Nebyla to naše hra. Bylo více hráčů, kteří podávali podprůměrné výkony. Nedařilo se nám na soupeřově polovině držet míč. O přestávce jsem to nějakým způsobem v kabině ventiloval. Do druhého poločasu přišlo úplně jiné mužstvo.

O přestávce se povedla obě dvě střídání. Tonda Růsek i Stijepo Njire vstřelili branku...
Nemáme tak široký kádr, ale přesto nás není deset. Každý hráč z lavičky může nastoupit do základu, což je pro trenéra výhoda.

Máme za sebou podzimní část, jelikož utkání v Hradci Králové je již předehrávka jara. Spokojenost s čtyřiadvaceti body?
Já jsem furt nespokojený. Když to řeknu ještě přívětivě, tak jsem stále nasraný za Ústí nad Labem a za Varnsdorf, kde jsme hráli katastrofálně. Na Žižkově a v Třinci jsme hráli naopak slušně, ale také bez bodu. Byl bych spokojený, kdybychom měli o tři, čtyři body více.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies