FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

S předvedenou hrou panuje velká spokojenost, chválí po podzimu trenéři U15 Dvořák a Dítě

S předvedenou hrou panuje velká spokojenost, chválí po podzimu trenéři U15 Dvořák a Dítě Z n o j m o - Ročník 2003 patřil v minulé sezóně k našim nejúspěšnějším týmům. Nyní se hráči posunuli do kategorie U15 a i zde potvrzují svoji kvalitu, byť tým ztratil některé ze svých opor. Za celý podzim naši mladíci jen jednou klopýtli a přezimují na první pozici, což musí jistě trenéři Václav Dvořák a Marek Dítě kvitovat. Suverénně nejlepším střelcem týmu i celé soutěže se stal se sedmadvaceti góly Oldřich Prágr.

 
 
 

HODNOCENÍ PODZIMU OD TRENÉRŮ VÁCLAVA DVOŘÁKA A MARKA DÍTĚ

V hráčském kádru došlo k výrazné ztrátě v podobě odchodu Jakuba Vorla do pražské Slavie. Mužstvo se za pochodu formovalo a hledalo se optimální složení sestavy. Změny a posuny v sestavě, které nastaly, se z větší části osvědčily. Kluci, kteří nebyli zvyklý nastupovat na pozici středových hráčů, jako jsou Daniel Pokorný, Pavel Bartůněk a Olda Prágr v řadě utkání udávali tempo hry a vytvořili velice kvalitní střed hřiště. Naopak v obranné fázi byli dominantní oba stopeři Vocílka - Bílek. Vedle těchto hráčů odehráli velice dobré zápasy i kluci, kteří svými výkony potvrdili velkou kvalitu celého kádru.

V průběhu podzimu se výrazně zlepšovala taktická vyzrálost každého hráče. Velká spokojenost panuje s předvedenou hrou. V některých zápasech se ukázala velká morální síla týmu, kdy se nám podařilo otočit a zvrátit ve svůj prospěch i utkání, ve kterých jsme nezačali dobře.

Velkou pochvalu zaslouží Olda Prágr, který svými vynikajícími výkony pomohl mužstvu v podobě vstřelených branek či asistencemi na branky svých spoluhráčů.

V přechodném období, které nám končilo 13.12., jsme trénovali 3x týdně. Je za námi i přípravné dvojutkání s Hrušovany a halové turnaje. Kluci si za celý průběh sezóny zaslouží poděkování a pochvalu za pracovitost, přístup a tréninkovou morálku.

Podzim 2017/18
Umístění Zápasy VýhryRemízyProhryBodySkóre
113120136 69:5
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies