FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zimní příprava na jarní část Fortuna národní ligy odstartovala!

Zimní příprava na jarní část Fortuna národní ligy odstartovala! Z n o j m o - Zpátky do fotbalové práce. Odpoledne 8. ledna odstartovala zimní příprava na jarní část Fortuna národní ligy. Trenér Jiří Balcárek přivítal v kabině na startu přípravy 23 hráčů, mezi nimiž byli i hráči na zkoušku. Za vedení uvítal tým na prahu začátku zimního drilu Jiří Tunka.

 
 
 

Oproti minulým startům přípravy se udála jedna změna. Místo rána se totiž hráči a realizační tým sešli odpoledne. Po dobrém obědu vládla uvolněná nálada. V kabině byly již tradičně vidět nové, ale i některé staronové tváře. Máme na mysli záložníka Dominika Urbančoka, který se vrátil z hostování ve Vítkovicích. Do přípravy se zapojí i stoper Daniel Odehnal, který po zranění z loňského roku celý podzim usilovně pracoval na návratu na zelený pažit.

V kabině naopak scházeli stoper Jaroslav Svozil (přestup Opava), Arťom Mešaninov (zraněný, návrat z hostování Baník Ostrava), záložníci Stijepo Njire (ukončení smlouvy) a Oleksiy Chereda (angažmá v jednání). Chyběl i Antonín Růsek, který se zapojil do přípravy v mateřském klubu - Zbrojovce Brno. Již na podzim pozorní fanoušci neregistrovali v našem týmu mladého záložníka Michala Holuba, kterého trápily vleklé zdravotní potíže. I z tohoto důvedu již v našem klubu působit nebude.

KÁDR NA STARTU ZIMNÍ PŘÍPRAVY 2018

BRANKÁŘI: Vlastimil VESELÝ, Jakub KONVALINA (návrat z hostování Tasovice), Jiří KOUKAL (U19)

HRÁČI: Radek MEZLÍK, David HELÍSEK, Tomáš CIHLÁŘ, Daniel ODEHNAL, Tomáš POSPÍŠIL, František MALÁR, Jan JAVŮREK, Jan HLADÍK, David ŠTROMBACH, Ondřej MACHUČA, Matúš LACKO, Dominik URBANČOK (návrat z hostování Vítkovice), Rostislav ŠAMÁNEK, Jakub TEPLÝ, Vojtěch ŠVARC (U19), Milan MORAVEC (U19)

HRÁČI NA ZKOUŠKU: Jakub VICHTA, Martin ANTL, Jan AMBROZEK (všichni Sigma Olomouc), Mahamadou DRAMÉ (volný hráč)

ODCHODY: Jaroslav SVOZIL (přestup Opava), Oleksiy CHEREDA (angažmá v jednání), Antonín RŮSEK (konec hostování Zbrojovka Brno), Stijepo NJIRE (ukončení smlouvy), Michal HOLUB (ukončení smlouvy), Arťom Mešaninov (konec hostování Baník Ostrava)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies