FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráči na zkoušku na startu přípravy. Dramé a také trio mladíků ze Sigmy

Hráči na zkoušku na startu přípravy. Dramé a také trio mladíků ze Sigmy Z n o j m o - Jak bývá na startu zimní přípravy zvykem, zapojili se do ní i hráči na zkoušku. O francouzském záložníkovi Mahamadou Dramém jsme již dříve informovali. K němu se pak připojilo i trio mladíku ze Sigmy Olomouc - Martin Antl, Jan Ambrozek a Jakub Vichta. Všichni tři absolvovali také první trénink.

 
 
 
JAN AMBROZEK

Jan Ambrozek začínal s fotbalem v Bohuňovicích, ještě v žákovském věku ale jeho kroky vedly do Sigmy Olomouc. Debut za A-tým si připsal v sezóně 2016/17, v rámci Fortuna národní ligy naskočil do utkání s Frýdkem-Místkem jako střídající hráč. Následně si připsal ještě dva starty, v jednom z nich vstřelil i svůj premiérový gól. V sezóně aktuální strávil podzim v Uničově, kde odehrál patnáct utkání a vstřelil čtyři branky, trenér Balcárek tak má o něm velice dobrý přehled. (ZÁLOŽNÍK, 170 CM, 20 LET)

MARTIN ANTL

Martin Antl udělal první fotbalové krůčky v Zábřehu, načež prošel i Šumperkem. Poté už se fotbalově rozvíjel v Sigmě Olomouc. A kariéru má mladý záložník rozjetou nadějně. Vyzkoušel si i reprezentační dres, čtyři utkání si připsal za ČR U18, v roce 2017 pak přidal jeden start za ČR U19. Svůj debut v A-týmu absolvoval stejně jako Jan Ambrozek v sezóně 2016/17, kdy odehrál dvě utkání FNL. Na podzim aktuálního ročníku působil v juniorce Sigmy. (ZÁLOŽNÍK, DEFENZIVNÍ ZÁLOŽNÍK, 179 CM, 19 LET)

JAKUB VICHTA

Boskovice a poté Sigma Olomouc, to byla počáteční fotbalová cesta Jakuba Vichty. Do hanácké metropole přestoupil v roce 2010. Svůj debut za A-tým absolvoval v roce 2017, kdy odehrál ve Fortuna národní lize dva zápasy. Podzim sezóny 2017/18 strávil bývalý mládežnický reprezentant do 17 a 19 let v juniorském týmu. Má za sebou také zkušenosti s MSFL v dresu Mohelnice a Sigmy Olomouc B. (ZÁLOŽNÍK, 180 CM, 22 LET)

MAHAMADOU DRAMÉ

Pětadvacetiletého záložníka si ve francouzském třetiligovém Béziers vyhlédly v roce 2015 na hostování Teplice. Defenzivní univerzál si tak mohl vyzkoušet českou nejvyšší fotbalovou soutěž. Na severu Čech ale příliš šancí nedostával a jeho kroky zamířily do Košic, do druhé slovenské ligy. Zde jej na určitou dobu ze hry vyřadilo zranění, přesto stihl v minulé sezóně pomoci Košicím k ovládnutí druhé slovenské ligy. Košice se však kvůli finančním obtížím do první ligy nepřihlásily a nakonec je potkal smutný osud v podobě ukončení sportovní činnosti. (DEFENZIVNÍ ZÁLOŽNÍK, STOPER, LEVÝ OBRÁNCE, VÝŠKA 185, VĚK 25)

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies