FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Letošní ročník Tipsport ligy zakončíme duelem s Pardubicemi

Letošní ročník Tipsport ligy zakončíme duelem s Pardubicemi Z n o j m o - Ve středu nás čeká, pravděpodobně ryze v zimních podmínkách, poslední utkání letošního ročníku Tipsport ligy. Naším soupeřem budou Pardubice, tedy obvyklý protivník z Fortuna národní ligy. Na závěr zimního turnaje se budeme snažit prolomit nepříjemnou bilanci v této soutěži, kdy čekáme osm utkání na vítězství.

 
 
 

Pardubice v Tipsport lize odehrály zatím jedno utkání, když podlehly Zbrojovce Brno 1:3. Pak se vydaly na horské soustředění do Bedřichova, kde nabírali hráči kondici. Další herní test tak čeká Pardubické právě s námi. Pátý tým tabulky Fortuna národní ligy měl na podzim skvělou formu. Kombinační, pohledná hra přinesla našemu středečnímu soupeři právě umístění v popředí. Vždyť na druhé místo ztrácí pouhé dva body.


TIPSPORT LIGA
Středa
17. ledna
11:00 hod.
On-line Twitter

FK PARDUBICE

1.SC ZNOJMO FK

AREÁL VUT - BRNO

Svěřenci trenérů Novotného s Krejčím budou chtít jistě čeřit vody na špici tabulky i na jaře a třeba se i poprat o jedno z postupových míst. Kádr Pardubic v přípravě se zatím příliš nemění. S A-týmem trénují dorostenci, jediným zkoušeným hráčem byl mladý německý fotbalista Till Schumacher, který aktuálně zkouší štěstí v prvoligové Jihlavě.

V loňském ročníku Tipsport ligy jsme s Pardubicemi prohráli 1:2. Poslední vzájemné utkání se ale pochopitelně vztahuje k Fortuna národní lize. Na podzim jsme v Pardubicích uspěli gólem Tondy Růska 1:0.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies