FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráči si po štěstí šlapou sami, říká po utkání s Hodonínem trenér Balcárek

Hráči si po štěstí šlapou sami, říká po utkání s Hodonínem trenér Balcárek D u b ň a n y - Bylo už po závěrečném hvizdu přípravného zápasu s Hodonínem, který jsme vyhráli 2:1, část týmu ale stále kroužila po hřišti v Dubňanech. Trenér Jiří Balcárek nebyl spokojený s výkonem svých svěřenců v druhé půli, a tak jim naordinoval jako přídavek k utkání tento "bonus". I hodnocení zápasu se tedy točilo spíše kolem druhého poločasu, který se nám proti soupeři nepovedli a prohráli jsme jej 0:1.

 
 
 

Trenére, jak byste zhodnotil utkání s Hodonínem?
Rozdělil bych to na dvě části. První polovina byla vcelku slušná, ale s takovým soupeřem musíme vést o poločase větším rozdílem. Jsou situace, které se stále opakují. Máme přečíslení, řadu dalších dobře rozehraných situací, ale nedokážeme toho efektivně využít. V druhé půli těžko, co hodnotit. Šlo do ní šest nových hráčů, kteří mě mají výkonem přesvědčit o základní sestavě, porvat se o to. Šlapou si po štěstí sami. Výkon nebyl adekvátní. Prohráli ve druhé půli s třetiligovým soupeřem 0:1. V kabině si to v pondělí ještě probereme.

A to měl Hodonín ještě některé další možnosti...
Přesně tak. Jak jsem zmiňoval, hráči mají výkonem dokázat, že patří do kádru. Pokud budou výkony stejné, tak si s nimi sednu a dám jim volnou ruku v tom, že mohou jít hrát tam, kde budou mít víc štěstí.

Takže běhaní bezprostředně po utkání bylo za "odměnu"?
To ještě nic nebylo. Takhle to prostě nejde. Hrají s třetiligovým soupeřem, 45 minut zátěže za celou sobotu a neděli. Na hřišti musí být vidět, že je tam hráč druholigové úrovně, ne, aby nás třetiligový tým přehrával.

Budete před nadcházejícím kondičním soustředěním kádr nějak regulovat? Kolik chcete vzít hráčů?
Na soustředění chceme vzít dvacet hráčů. Jak říkám, zápasy jako s Hodonínem mají dokazovat to, aby hráči zůstali a nehledal další varianty někde jinde, v prvoligových týmech, které uzavírají kádry a s nimiž jsem ve spojení. Ale pokud budou výkony takové, budu hledat variantu, aby hráči odešli někam jinam a přišli hráči jiní.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies