FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Muamer Avdić pro Znojemský deník: Chtěl bych zůstat, ale zatím není nic stoprocentní

Muamer Avdić pro Znojemský deník: Chtěl bych zůstat, ale zatím není nic stoprocentní Z n o j m o - Znojemský dres oblékl po pěti letech. Mezitím prošel Zbrojovkou Brno, Mostem, Třincem a naposled působil v Písku. Muamer Avdić znovu zakotvil na jihu Moravy. Na jak dlouho dobu, je nyní otázkou, testovaný stoper by však rád zůstal, na Znojmo má totiž jen ty nejlepší vzpomínky.

 
 
 

Užíváte si zápasy ve znojemském dresu?
Užívám, je to můj klub, kde jsem nejvíc fotbalově vyrostl, šel jsem do první ligy ze Znojma. Mám ho rád, klub funguje dobře a líbí se mi. Chci zůstat. Mluvili jsme s trenérem, není to na sto procent, ale vyvíjí se to.

Jak se sžíváte s novými spoluhráči?
Půlku kluků znám, hrávali jsme spolu, když jsme postupovali do první ligy, žádný problém. První dva zápasy jsme prohráli, pak jsme zvítězili nad Pardubicemi, ale to není důležité. Jde o to se dobře připravit, výhra však přinesla pozitivní náladu.

Jak jste se ocitl na podzim ve třetiligovém Písku?
V Třinci jsme si nesedli s manažerem a musel jsem odejít, abych hrál. Udělal jsem dobrý krok, nastoupil jsem do všech zápasů a jsem připravený na druhou ligu. Vůbec mě to nezabrzdilo, spíš mi naopak přidalo, cítím se fakt líp.

Do Zbrojovky jste přišel jako velký talent, ale odehrál jste v nejvyšší soutěži jen tři minuty. Co se stalo?
Bohužel krok do Zbrojovky nevyšel hlavně zdravotně, pořád mi něco bylo a necítil jsem se na sto procent, bez toho nejde hrát ligu. Pak jsem odešel na hostování, což byla taky chyba, měl jsem zůstat a poprat se o sestavu. Dál už se to táhlo.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies