FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Novým manažerem klubu Leoš Kalvoda!

Novým manažerem klubu Leoš Kalvoda! Z n o j m o - Velký návrat se přichystal na závěr ledna. Novým manažerem klubu byl v pondělí 29. ledna jmenován Leoš Kalvoda, jehož nemusíme znojemským fanouškům představovat. Trenér, který dovedl Znojmo k historickému postupu do první ligy, tedy nyní přichází do manažerské pozice. My mu samozřejmě přejeme v nové funkci hodně štěstí! Zároveň s příchodem nového manažera se změnilo také představenstvo 1.SC Znojmo FK a.s.

 
 
 

Leoš Kalvoda nahrazuje ve funkci manažera Michala Běláka, který v úvodu nového roku zamířil do Baníku Ostrava. Příchod zkušeného fotbalového matadora není jedinou změnou v klubu. Změnilo se také obsazení představenstva 1.SC Znojmo fotbalový klub a.s. Jejím předsedou je Jiří Tunka. Členy představenstva jsou pak pánové Pavel Lukeš a Tomáš Tunka.

LEOŠ KALVODA

Před svoji trenérskou a funkcionářskou kariérou měl nyní devětapadesátiletý Leoš Kalvoda také bohatou fotbalovou kariéru. Je odchovancem Zbrojovky Brno, většina fotbalových fanoušků jej však má spojeného se Sigmou Olomouc, za kterou odehrál 180 ligových utkání a vstřelil 17 gólů. Po ukončení fotbalového kariéry se dal na dráhu trenérskou. Se Sigmou Olomouc obsadil v sezóně 2000/01 třetí místo. Největší trenérský úspěch ale zaznamenal u našich východních sousedů, když v sezóně 2001/02 získal se Žilinou mistrovský titul. Postupně trénoval také Hradec Králové, HFK Olomouc, Slovácko, Karvinou, Přerov, až v roce 2012 zakotvil na jihu Moravy. Znojmo dovedl k historickému postupu do 1. ligy. Po dvou letech jej však zlákala nabídku "domovské" Sigmy Olomouc, jíž opět do stal do první ligy. Následně koučoval Frýdek-Místek, Mladou Boleslav a posledním působištěm byl HFK Olomouc.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies