FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Generálka č.2 - remíza s Votroky

Generálka č.2 - remíza s Votroky Jelikož se náš duel FNL proti Vítkovicím odložil, sehrálo naše A-mužstvo ještě jednu generálku před jarními boji. Zhruba na půl cesty mezi oběma městy - v Havlíčkově Brodě - se naši borci utkali s FC Hradec Králové. A zápas skončil nerozhodně - podobně jako náš vzájemný poslední podzimní duel v Hradci Králové pod lízátky.

 
 
přípr. (UT H.Brod), pátek 2.3.2018
FC Hradec Králové - 1.SC Znojmo FK  2:2  (1:1)
Branky: 13. a 48. Pázler – 18. Dujmovič, 55.Javůrek
Rozhodčí: Hájek – Dobrovolný, Pfeifer
FC Hradec Králové: Ottmar – Černý (75. Mudra), Kvída (67. Čech), Nosek, Funda – Martan (75. Krátký), Schwarz, Janoušek, Pajer – Vlkanova (67. Zorvan), Pázler (75. Šípek)
1.SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Mezlík, Avdič, Dujmovič (46. Pospíšil) – Lacko, Machuča – Pecháček (46. Ambrozek), Teplý (46. Štrombach), Javůrek – Vašíček

Komentář k zápasu

Hrálo se ve velkém mrazu. Votroci se dostali do vedení po gólu našeho bývalého hráče Pázlera. O branku jsme ale neprohrávali dlouho. O pět minut později se k přímému kopu postavil Honza Javůrek a Ivan Dujmovič (na hostování z Jihlavy) byl na tom správném místě a hlavičkou vyrovnal. Krátce před koncem první půle nás zachránila kovová konstrukce branky, neboť Vlkanova nastřelil tyčku! Pak se ještě jednou v samém závěru černobílí (tentokrát černí s červenými rukávy) mohli prosadit, ale ani jeden ze zmíněných střelců našeho gólmana Jirku Veselého nepřekonal.

Zkušenost na sebe narazila hned z kraje druhého poločasu, kdy se náš Jirka Vašíček snažil sám tváří v tvář překonat zkušeného gólmana Ottmara, ale neuspěl. Naopak otřepané pravidlo o neproměnění šance na jedné straně potrestané brankou na straně druhé se projevilo i tentokrát. Opět dvojice Vlkanova - Pázler a druhý jmenovaný se těsně před brankou nemýlil. Honza Pázler chtěl přidat hattrick, ale jeho přímý kop vytěsnil z růžku Jirka Veselý! Že se vyplatí sledovat hru potvrdil velice aktivní Honza Javůrek (kdysi také hráč Hradeckých) - vystihl malou domů a srovnal v 55.minutě na 2:2. Do konce zápasu jsme pak byli aktivnější a moc nechybělo, abychom si přivezli výhru - vyprávět by mohl třeba Václav Vašíček.

Jestli bude tento zápas nakonec tedy generálkou na jarní část FNL se uvidí během následujících dní, zda počasí dovolí odehrát náš duel ve Frýdku-Místku. Do té doby budou naši borci trénovat buď v Jevišovicích nebo na vedlejším hřišti našeho stadionu. Negativem zápasu je zranění Davida Štrombacha, snad bude brzy v pořádku.

Ve středu 7.3. bude náš klub pořádat tiskovou konferenci pouze pro novináře před zahájením jarní části.

 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies