FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V jednostranné bitvě s Vítkovicemi jen bezbranková remíza

V jednostranné bitvě s Vítkovicemi jen bezbranková remíza I druhý zápas na jaře jsme sehráli doma proti soupeři, který hraje o záchranu. Tentokrát se nám ale nepodařilo zatížit konto soupeře brankou a jelikož se to samé nepodařilo ani Vítkovicím, skončil zápas bezbrankovou remízou.

 
 
17.kolo Fortuna NL, neděle 25.3.2018
1.SC Znojmo FK - MFK Vítkovice  0:0  (0:0)
ŽK: 49. Dramé, 64. Urbančok, 68. Mišinský, 78. Chmiel (všichni VIT)
Rozhodčí: Adámková Jana - Dobrovolný Zdeněk, Polák Jiří
Delegát: Zeman Libor, Neuberg Jiří
1.SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Mezlík, Malár, Cihlář (C) (46 .Pospíšil) – Machuča, Lacko - Teplý (59. Šamánek), Ambrozek (80. Pecháček), Javůrek – Vašíček.
MFK Vítkovice: Chmiel – Hýbl, Dramé, Mikula (C), Prajza – Ožvolda (75. Mrázek), Motyčka - Pašek, Urbančok (69. Bzirský), Kučera (88. Cverna) - Mišinský.
Počet diváků: 490
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Počasí se umoudřilo o něco málo, divákům na tribuně byla zima jen o malinko menší než v duelu proti Ústí nad Labem. Na hřišti byl rozdíl mezi našimi soupeři z minulého a tohoto týdne mnohem větší. Vítkovice se od samotného začátku zaměřily na zisk bodu a tomu podřídily celou taktiku zápasu - hosté bránili na své polovině v uceleném bloku, který se našim hráčům velmi špatně překonával. Navíc se soupeř snažil využít každé příležitosti k ohrožení naší branky. Takových situací naštěstí tolik nebylo, přesto se naše obrana musela mít na pozoru.

V 16. minutě se do první velké příležitosti dostali hosté, kdy osamocený Mišinský v šestnáctce dostal balón, ale na štěstí pro nás vůbec netrefil branku, přestože měl dostatek času zamířit přesně. O deset minut později se ke střele dostal Kučera, mířil přesně k tyčce, ale náš brankář Vlasta Veselý úspěšně zakročil a zabránil hostům ve skórování. Téměř po celý první poločas kromě dvou zmiňovaných šancí hostí se hrálo pouze na polovině soupeře, ale žádná kombinace našich hráčů nevedla k cíli - tedy rozvlnění hostující sítě.

Prakticky celou druhou půli se hrálo jen na jednu branku - tu hostující. Náš soupeř se snažil kouskovat hru i za cenu zdržování za které byl například hostující gólman oceněn žlutou kartou. Trenér Leoš Kalvoda se snažil prostřídáním oživit hru, leč šance které jsme si v průběhu tlaku vypracovali neskončily tam, kde měly. Asi tu největší měl v samém závěru Václav Vašíček, ale jeho bezprostřední střela z šestnáctky skončila jen v boční síti.

Vzhledem k tlaku, který naše mužstvo mělo, je asi výsledek zklamáním a ztrátou dvou bodů. Jako pozitivum můžeme brát práci obrany, která ve druhém zápase za sebou neinkasovala. A konečně v součtu s přípravnými zápasy držíme sérii již dvanácti zápasů bez prohry. V tabulce jsme se posunuli na 5. místo a na postupovou druhou pozici ztrácíme jen tři body.

Ohlasy

Leoš Kalvoda (Znojmo): "Věděli jsme, že hosté přijedou s taktikou bránit po celé utkání, ale i oni měli své příležitosti a i vzhledem k nim je třeba říct, že je remíza zasloužená. Nám se nepodařilo překonat obranný val Vítkovic a budeme se snažit o překvapení v příštím kole v Opavě."
 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Další

Video

  • Michal Pecháček po zápase s Vítkovicemi | přehrát
  • Dominik Urbančok o zápase Znojma s Vítkovicemi | přehrát
  • Leoš Kalvoda o duelu s Vítkovicemi (0:0) | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies