FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pozvánka na sobotní fotbal ve Znojmě!

Pozvánka na sobotní fotbal ve Znojmě! Z n o j m o - Minulý víkend jsme na znojemských fotbalových stadiónech viděli fotbalu do sytosti. Jelikož mnoho našich týmů hrálo v domácím prostředí, zajíždí tento víkend na hřiště soupeřů. Avšak o fotbal ve Znojmě ochuzeni nebudete. V sobotu bude na co koukat, v neděli si můžete užít svůj volný čas jinak než fotbalově.

 
 
 

Čeká nás slunečný víkend a fotbal by měl mít ve Vašem programu také své místo. Je ideální možnost skloubit návštěvu fotbalového utkání s využitím volného času jinak. Všechna domácí utkání se totiž hrají v sobotní dopoledne, tudíž v sobotu po obědě už budete mít fotbalově splněno.

Krajská soutěž přípravek se opět po čtrnácti dnech vrací do Znojma, do Husových sadů. Kategorie starší (U11) i mladší přípravky (U9) přivítají v 9:00 shodně v městském derby tým FK Znojmo a v 11:00 změří síly s brněnským týmem SK Líšeň. Takže v sobotní dopoledne můžete s přípravkovým fotbalem strávit v Husových sadech. Jestliže by se Vám zachtělo Na Čafku, zde odehrají svá utkání kategorie U12 a U13, které přivítají v 10:00 týmy SK HS Kroměříž. V sobotu ve 12:00 máte na obou stadiónech dofanděno, přijďte povzbudit našem malé talenty.

DOMÁCÍ UTKÁNÍ TÝMŮ 1. SC ZNOJMO FK 21.4.2018
sobota 21. dubna 2018 1. SC Znojmo FK - FK Znojmo (Stadion Husovy sady, U11 a U9 v 9:00)
1. SC Znojmo FK - SK Líšeň (Stadion Husovy sady, U11 a U9 v 11:00)
sobota 21. dubna 2018 1. SC Znojmo FK - SK HS Kroměříž (Stadion Na Čafce, U13 a U12 v 10:00)
TIP REDAKCE: 1. SC ZNOJMO FK U13, U12 - SK HS KROMĚŘÍŽ U13, U12, sobota 21.4.2018 v 10:00 Stadion Na Čafce

V tomto kole zveme na obě souběžně hraná utkání Na Čafce. Na místě už se sami rozhodněte jaké utkání budete přednostně sledovat. Naše kategorie U13 v tabulce ztrácí pouze bod na svého soupeře, na podzim z toho byla v Kroměříži porážka, takže je co vracet! Kategorie U12 na podzim taktéž v Kroměříži prohrála, v tabulce máme se soupeřem stejně bodů, takže i zde se můžeme v případě vítězství posunout před našeho soka! O motivaci mají naši chlapci postaráno, přijďte jim fandit!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies