FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pozvánka na víkendová utkání našich mužstev!

Pozvánka na víkendová utkání našich mužstev! Z n o j m o - Opět tu máme víkend a opět tu máme několik víkendových utkání našich mužstev. Tentokrát to bude jak sobota, tak i neděle kdy můžete zavítat na znojemský fotbal a podpořit naše barvy. Jestliže Vám bude domácího fotbalu málo, můžete v neděli odpoledne jet podpořit naše áčko do Českých Budějovic.

 
 
 

Pro řadu z Vás jistě bude tento víkend prodloužený, jelikož v úterý nás čeká státní svátek. V pondělí je tudíž jak dělané k čerpání dovolené. V sobotu a neděli na fotbal, v pondělí upálit čarodějnice a v úterý odpočívat, jaký je Váš plán?

První utkání víkendu na domácí hřišti obstará naše nejstarší dorostenecká kategorie, která v 10:30 vyzve tým FC ZBROJOVKA BRNO B, poté bude následovat jako tradičně kategorie U17, která ke svému utkání vyběhne ve 12:45. V neděli dopoledne zase na oplátku vyběhne ke svému utkání naše nejstarší žákovská kategorie a soupeřem bude MFK VYŠKOV, naše patnáctka o víkendu naložila Havličkovu Brodu "desítku", proto bude zajímavé sledovat zda-li si pár branek chlapci schovali i do domácího prostředí. U14 se stejným soupeřem začíná v 11:45. V probíhající sezóně se čtrnáctka s tímto soupeřem potkala dvakrát a získala šest bodů se skóre 9:0, budeme pokračovat v tomto trendu? Mladší žáci ukončí domácí utkání našich mužstev Na Čafce v neděli ve 14:00, kdy zavítá do Znojma celek TJ CUKROVAR HRUŠOVANY N.J., naši mladíci minulý víkend poprvé ztratili body za remízu 2:2, vrátí se opět na vítěznou vlnu v domácí prostředí? Vyberte si své utkání a přijďte fandit!

DOMÁCÍ UTKÁNÍ TÝMŮ 1. SC ZNOJMO FK od 28.4 do 29.4.2018
sobota 28. dubna 2018 1. SC Znojmo FK - FC Zbrojovka Brno B (Stadion Na Čafce, U19 v 10:30 a U17 ve 12:45)
neděle 29. dubna 2018 1. SC Znojmo FK - MFK Vyškov (Stadion Na Čafce, U15 v 10:00 a U14 v 11:45)
neděle 29. dubna 2018 1. SC Znojmo FK - TJ Cukrovar Hrušovany n.J. (Stadion Na Čafce, U11 ve 14:00)
TIP REDAKCE: 1. SC ZNOJMO FK U19 - FC ZBROJOVKA BRNO U18, sobota 28.4.2018 v 10:00 Stadion Na Čafce

Devatenáctka před třemi týdny po půl roce prohrála mistrovské utkání, ale nyní naopak za tři utkání nezískala ani bod. Nyní je nejvyšší čas tuto bilanci opět ukončit a začít sérii novou. Zbrojovka bude však velmi silným protivníkem, kdy drží třetí místo v tabulce a na jaře vyhrála tři utkání, pouze jednou prohrála. Máme soupeři i co vracet, když jsme na podzim v Brně schytali "bůra". V sobotu dopoledne bude k vidění Na Čafce jistě zajímavé derby. Přijďte fandit!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies