FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.liga do Znojma!

1.liga do Znojma! Z N O J M O - Ano, znojemský fanoušek bude mít možnost vidět jak vypadá prvoligový fotbal ve Znojmě! Jako soupeř totiž přijede (poprvé do Znojma) jistý postupující do nejvyšší soutěže, který se ve FNL "ohřál" jen jednu sezonu - 1.FK Příbram!

 
 
 

V posledním kole se navíc může rozhodnout o tom, kdo FNL vyhraje. Pokud by dosud vedoucí SFC Opava zaváhala, má náš soupeř v případě výhry na naší půdě možnost celou soutěž vyhrát!

Na podzim jsme hráli na půdě našeho protivníka a zápas skončil remízou 0:0. Jak ale později podotkla komise rozhodčích, byly nám upřeny 3 body, jelikož jsme dosáhli regulérní branky, kterou rozhodčí nepochopitelně neuznal... Ostatně náš vzájemný zápas na příbramském stadionu ještě v 1.lize pění krev v žilách našich příznivců doteď. Tehdy v už v nastavení celého zápasu domácí prohrávali 0:1. Pak si svévolně posunuli aut o dobrých 30 metrů směrem k naší brance a následně vybojovali roh. Na něj šel i současný gólman Viktorie Plzeň Hruška, který jednoznačně fauloval svalením našeho brankáře Vlasty Hrubého, který nemohl na centr reagovat a domácí vyrovnali na konečných 1:1... Vášně pak na půdě klubu pana Starky byly pochopitelné a nám tyto ztracené body pak chyběly k záchraně v nejvyšší soutěži a chyběl jen bod, aby pak sestoupila Slavia Praha... Ale zpět ke vzájemným zápasů s Příbramí: v "domácím" duelu v 1.lize jsme v Brně (kde jsme byli nuceni hrát) porazili Příbram 3:0! Jednu z branek dával i Václav Vašíček! Znamená to, že vzájemná bilance mluví jasně v náš prospěch a de facto jsme od soupeře ve třech zápasech dostali jen jediný a neregulérní gól, sami jsme naopak zatížili konto soupeře ve třech zápasech 4 brankami!

Je jasné, že bilance za nás poslední zápas nevyhraje, ale může povzbudit pošramocenou víru ve vlastní síly, kterou se povedlo v posledním zápase hrou v závěrečné půlhodince na stadionu Olympie připomenout (včetně už deváté branky Honzy Javůrka). Mohli bychom tak napravit fakt, že jsme v posledních 6 zápasech nevyhráli.

Naopak soupeř má pozitivní bilanci posledních zápasů. Už 4 zápasy v řadě nebyla Příbram poražena. Ostatně ve 29 zápasech této sezony odcházeli hráči se sklopenou hlavou jen 7x. Druhá až třetí nejlepší obrana inkasovala jen 30x. Také útok pochopitelně patří mezi nejproduktivnější - 56 vstřelených branek je druhý nejlepší počin po Opavě. Mezi střelci vyniká mladý Matoušek, který už dal 11 gólů a je 4.-6.nejlepším střelcem soutěže.

Připomínáme, že náš zápas začíná v pátek 25.5.2018 od 17:00 a je připraven již od 15:00 doprovodný program pro děti - viz naše plakáty i na sociálních sítích!

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies