FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Článek na vfotbal.cz o 1.SC Znojmo

S cílem konečně na potřetí postoupit do druhé ligy vstupovali do jarní části MSFL fotbalisté Znojma. První utkání se ale Jihomoravanům nepovedlo, když podlehli v Líšni 1:2. Manažeru Karlu Hodákovi tak udělala radost alespoň zimní posila z Karviné, Zděněk Látal.

 
 
 
Poté co nevyšla další spolupráce s Milanem Pacandou, chtěli ve Znojmě přivést jiného kvalitního útočníka. Nejprve byl zájem o Adauta, námluvy ale skončily nezdarem. Chvíli před startem ligy se však kýženou posilu podařilo získat.

Nakonec se nám povedlo získat Zdeňka Látala z Karviné, myslíme si, že je to přesně typ, který zapadne do stylu naší hry a bude velmi platný, řekl na adresu nové tváře manažer Karel Hodák.

Toho také těší, že mužstvo zůstalo pohromadě.

V kádru kromě této jediné výměny větší pohyb nenastal, takže jsme spokojeni s tím, že všichni kluci zůstali.

Vedoucí celek Moravskoslezské fotbalové ligy si okořenil přípravu zápasy s rakouskými celky a výsledkově byl velice úspěšný.

Příprava proběhla tak, jak si trenéři naplánovali, a proto jsme spokojeni. Zda jsme připraveni, se ukáže v samotné soutěži. Snad jen počasí mohlo být lepší, ale sníh trápil všechny týmy, takže na to se vymlouvat nebudeme, řekl Hodák.

Největší síla tohoto mužstva je, že s nepatrnými obměnami hraje už spolu skoro tři roky. Věříme, že i vůle hráčů, konečně udělat i ten poslední krok, bude tím pravým dopingem, dodal.

Jihomoravané vstupují do jarní části s cílem postupu a šestibodovým náskokem na čele, určitě ale ještě nemají nic jistého. Koho tedy manažer Znojma považuje za největší konkurenty pro postupové snažení?

Za největší soupeře považujeme Zábřeh, Frýdek Místek a HFK. Ale těžký bude na jaře každý zápas. O prvenství se bude prát šest mužstev a ti ostatní zase nechtějí sestoupit. Takže jednoduché to nebude s nikým.

Úvodní utkání jara ale svěřenci trenéra Soboty příliš nezvládli a podlehli na půdě do té doby poslední Líšně.

Bohužel první utkání jsme prohráli v Líšni 2:1, když jsme dlouho vedli a do osmdesáté minuty nic nenasvědčovalo tomu, že nevyhrajeme. Do té doby jsme měli vést 3:0 a nebylo co řešit, řekl zklamaně Hodák.

Naneštěstí jsme asi podlehli tomu, že už se nic nestane a ono se stalo. Během tří minut jsme udělali dvě chyby a utkání prohráli. Prostě se ukázalo, že pokud se nebudeme koncentrovat celých devadeát minut, můžeme se o postup opět připravit, upozorňuje.

Alespoň malou radost mu udělal výkon nové posily z Karviné.

V zápase nastoupil od začátku i Zdeněk Látal. Hned v prvním mistrovském zápase se střelecky prosadil a hrál opravdu dobře, dodal na adresu útočníka znojemský manažer.

Nálada po zápase není nic moc, ale doufáme, že nás to spíš probere a začneme poctivě na hřišti makat celých devadesát minut všichni, abychom to napotřetí dotáhli do konečně postupového konce. Zbývá třináct zápasů a to je moc bodů na to dělat nějaké závěry. To, že jaro bude strašně těžké, jsme věděli, ale klukům věříme, doplnil na závěr.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies