FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Z Brna napodruhé za tři body

Tentokrát v jiné brněnské čtvrti a se změnou Martinů v sestavě (Baláž místo Vavříka) se našim hráčům podařilo získat všechny body a upevnili si tak náskok na čele MSFL.

 
 
18.kolo, neděle 21.3.2010
FC Zbrojovka Brno B - 1.SC Znojmo FK  0:1  (0:1)
Branky: 39.Zapalač
ŽK: 11.Pernica, 59.Čoupek, 62.Pašek - 14.Látal
Rozhodčí: Trávníček - Jahoda, Kondler
FC Zbrojovka Brno B: Hladký - Pašek, Pernica, Polák, Čoupek - Urban (68.Michna), Borák (63.Cupák), Pejič (83.Pacák), Dos Santos Lira - Šamánek, Šural
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Šilinger - Lacko, Baláž, Zapalač - Krhut (88.Lukáš), Kováč (72.Podzemský), Látal (90.Švarc)
Počet diváků: 235
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Hned od začátku se naši hráči do soupeře, který začal s mírným respektem, zakousl. Hned v první minutě Látal a od vě minuty později Krhut ukázali svou aktivitu. V 5.min. se Látal po Balážově přímém kopu zastřeloval a ve stejné minutě pak ještě jednou z 25 metrů ohrozil brněnskou branku. V 7.min. se po přímém kopu Kováčova hlavička dostala obloučkem přes branku. Nezapršelo ani ze dvou našich rohů v 19.min. Ve 24.min. v rychlém protiútoku mířil Zapalč střelou k tyči, ale brankář vyrazil na roh. Z něj se míč dostal k Látalovi, ale ten si střelu dostatečně nepřipravil a vysoko přestřelil. Až ve 31.minutě poprvé domácí vystřelili na branku. Ve 34.min. Zapalačův volný přímý kop jen proletěl vápnem, ale žádný z našich hráčů neuspěl s dorážkou. Ve 37. a 38.min. mohlo něco přes dvě stě diváků vidět náš nebezpěčný přímý kop i roh. Ve 39.min. to přišlo. Zapalač obešel v šestnáctce jednoho z obránců a umístěnou střelou ke vzdálenější tyči překonal domácího gólmana Hladkého (zajímavý kontrast příjmení s našim gólmanem Hrubým). Ještě v samém závěru poločasu Yonovův přímý kop přes zeď skončil asi 1 metr od tyče.

Domácí se po přestávce snažili vyrovnat, byli aktivnější než v prvních 45 minutách, ale žádnou stoprocentní šanci si nakonec nevytvořili. V 56.min. velmi agilní Krhut střílel z hranice vápna těsně nad. Na 2:0 mohl zvýšit střelec prvního gólu v 60.min., ale z otočky ve velkém vápně jen nastřelil vnější tyč.

Ohlasy

trenér Michal Sobota: Pokud dnešní zápas srovnám s tím v Líšni, řekl bych, že byly podobné v tom, že v prvních poločasech jsme byli lepší. V tom dnešním druhém měli naši hráči v hlavách minulou druhou půli a hra byla křečovitější. Nedokázali jsme podržet balon a z toho plynul tlak domácích, kteří ale neměli žádné větší gólové příležitosti. Nyní máme o víkendu volno z MSFL, nicméně v zápasovém rytmu zůstaneme v nedělním duelu v divizních Otrokovicích, kterým také vypadl soupeř v divizi.
 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies