FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Střídající hráči přinesli velmi cenné zásluhy, těší Šturmu po Chrudimi

Střídající hráči přinesli velmi cenné zásluhy, těší Šturmu po Chrudimi Z N O J M O - Vítěznou domácí premiéru si připsal František Šturma. Hlavní trenér našeho týmu sice na jih Moravy přišel po polovině zimní přípravy, již nyní je však na znojemském projevu znát jeho odlišný rukopis. Šturma se po zápase poprvé ocitl před klubovou kamerou. Před ní odpovídal na první poločas, nebo na vliv střídajících hráčů.

 
 
 
This text will be replaced

František Šturma toho během zápasu moc nenaseděl. Z lavičky své svěřence neustále dirigoval, motivoval a burcoval. Výsledkem mu bylo skóre 6:1, po němž reagoval:

na to, jak byl spokojený po úvodním gólu…
Nějakých pětadvacet minut to z naší strany nebylo dobré. Báli jsme se hrát, hráli jsme zakřiknutě. Branka, kterou jsme inkasovali, nás trochu srazila, ale brzy se nám podařilo dát na 2:1. Něco jsme si řekli v kabině, pak už to bylo v pořádku.

na klíčový moment zápasu…
Viděl jsem ho v poločase. Do druhého poločasu jsme naskočili sebevědomí, chtěli jsme hrát. To jsem tam v první půli neviděl. Druhý poločas byl z naší strany excelentní. Na druhou stranu, oba poločasy musíme hrát tímto stylem. Trochu jsem je pokáral a jde vidět, že to pomohlo.

na absenci vykartovaných hráčů…
Jsem velmi rád, že na postech máme konkurenci, že hráči umí zaskočit. Teď budu mít problém, koho tam dát. (s úsměvem) Kluci musí celý týden dobře trénovat, aby si zasloužili hrát.

František Šturma odpovídal také na vysoký počet gólů našeho týmu, na „tabulku jara“ či na zápas s Třincem.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies