FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rozhovor s Petrem Zapalačem

Po zápase MSFL 1.FC Brno B - 1.SC Znojmo přišel k našemu redakčnímu mikrofonu jediný střelec utkání Petr Zapalač:

 
 
 
Petře, podruhé během tohoto týdne jste přijeli do Brna a tentokrát si odvážíte tři body. Jak bys ohodnotil dnešní zápas?
Tento zápas byl podobný tomu v Líšni. V prvním poločase jsme hráli perfektně, do ničeho jsme je nepouštěli, se štěstím jsme dali gól. Druhý poločas jsme mohli dostat gól, byli jsme 30 minut pod tlakem. Bylo to takové varování. Musíme zlepšit fyzičku, je dobře, že máme teďka týden volna a musíme se na to zamřit v příštím zápase.

Trenér Sobota udělal v sestavě změnu - místa Martina Vavříka hrál ve středu zálohy Martin Baláž. Bylo to poznat na hřišti?
Ano. Jsou to oba rozdílní typy hráčů. Bali vám to dá do uličky, Vavřa je zase takový bojovník. On je právě zraněný, takže Bali ho výborně zastoupil.

Co se ve druhém poločase nejvíce nedařilo?
Nedařilo se podržet balon. Nakopávali jsme a ztráceli lehké míče. Musíme se na to zaměřit a promluvit si o tom.

Jak bys popsal svoji branku a pak ve druhém poločase onu tyčku?
Udělal jsem si obránce a podařilo se mi to trefit. Tu druhou šanci jsem chtěl vyřešit stejně, ale nepovedlo se - škoda.

Teď budete mít, jak jsi řekl, týden volna, pak pojedete opět na hřiště soupeře - do Slavičína. Působí to na vás nějak psychicky, že první jarní zápas doma budete hrát až 11.dubna a to ještě velmi prestižní a těžký proti 1.HFK Olomouc?
Určitě to je těžké, ale my jsme se na to soustředili a připravovali dva měsíce, takže by to žádný problém být neměl, všichni to mají srovnané v hlavách, musíme se jen soustředit.

Po minulém kole, kdy jsme prohráli, nám pomohly ostatní výsledky a vedli jsme o šest bodů v tabulce. Sledujete pořadí nebo se soustředíte jen na vlastní duely?
Obojí. Bylo by nejlepší samozřejmě uhrát co nejvíce bodů, zvýšit náskok, aby byl klid.

Děkuji za rozhovor.
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies