FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O prohře mladšího dorostu A rozhodla sporná penalta

První jarní domácí utkání skončilo hořce pro mladší dorostence.

 
 
19.kolo, sobota 27.3.2010
1.SC Znojmo FK - MFK Vítkovice  1:3  (1:1)
Branka: Hladík
1.SC Znojmo FK: Šturala - Sobotka, Vítek, Karásek, Beneš - Bock, Šplíchal, Svída, Ulrych (58.Eliáš) - Hladík, Kazdera (41.Sýkora)

Komentář k zápasu

I když se kluci ve 26. minutě dostali do vedení přesnou dorážkou Hladíka tak nakonec nebrali ani bod. Ve 36. minutě hosté vyrovnali po menším zavahání Šturaly, taktéž dorážkou z blízka. Poločas poté skončil 1:1.

Do druhé půle vstoupili znojemští s jednou změnou a pokusem oživit hru, ale nevypracovali si ani jednu vážnější šanci. Vítkovičtí měli nějaké náznaky, ale vážnější příležitost si také nevypracovali. Když se utkání blížilo k remízovému konci tak si rozhodčí v 75.minutě vymyslel po souboji Bocka s krajním záložníkem hostí penaltu. Hosté penaltu proměnili. Znojemští se poté snažili vrhnout vše do útoku, ale minutu před koncem dostali z brejku ještě jednu branku a utkání tedy skončilo 1:3.

Ohlasy

Kluci dnes nehráli dobře, ale o bod do poslední chvíle bojovali. Remíza byla blízko, ale proti byl asi pomezní rozhodčí, který nařídil penalta za faul, který viděl snad jen on. řekl po utkání trenér Miroslav Paul.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies