FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Aktuality z klubu

Z N O J M O - "K dnešnímu dni byla ukončena spolupráce asistentem trenéra A-mužstva panem Leošem Kalvodou", sdělil prezident klubu Jiří Tunka. K čemu dalšímu se šéf klubu prostřednictvím našeho webu vyjádřil?

 
 
 

"Na tom, kdo bude asistentem trenéra A-mužstva pracujeme. Co se týká hledání posil: chorvatská strana nám nabídla hráče, které testujeme, zda budou moci zvýšit konkurenci v našem A-mužstvu, pro které je jasným cílem záchrana v MSFL. Žel získat české hráče je velmi obtížné. Na dalších možných posilách ještě pracujeme."

"Domluvili jsme se na větší spolupráci s 1.SC Znojmo - mládež, takže jak Roman Švarc, tak Václav Dvořák a Libor Palička nám budou pomáhat tak, aby záchrana A-mužstva byla co nejreálnější."

"Co se týká našich přípravných zápasů, všechny budeme hrát na půdě soupeře a budeme se snažit zveřejňovat co nejpřesnější místa, aby za námi mohli případně fanoušci dojet. Tímto bych je chtěl požádat, abychom byli na společné lodi a táhli za jeden provaz s vidinou co nejlepších výsledků klubu.", řekl prezident a majitel klubu Jiří Tunka.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies