FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Fanoušek Juraj Fabian: Fotbal ve Znojmě se mi líbí

Fanoušek Juraj Fabian: Fotbal ve Znojmě se mi líbí Při svém pobytu na Floridě chodil Juraj Fabian třeba na zápasy NHL na místní Panthers nebo na Tampa bay Lightning. Teď když má volno, rád se zajde podívat na úplně odlišnou soutěž. Moravskoslezskou fotbalovou ligu. Tak tomu bylo i při první jarní premiéře 1. SC Znojmo na domácí půdě s HFK Olomouc.

 
 
 
„Pravidelně na fotbal nechodím, ale občas se podívám, když je v neděli klid. Na fotbal mě vzal můj švagr. Vysvětlil mi, jakou soutěž Znojmo hraje, jak na tom je v tabulce. Musím říci, že fotbal byl docela dobrý, akorát byla zima. V Americe, kde jsem žil, jsem chodil hlavně na hokejovou NHL. Náš klasický fotbal tam moc není, a když, tak nemá úroveň. Taky jsem se byl podívat v St. Louis na baseball, ale to je strašná hra. Typicky americká. Trvá to čtyři, pět hodin a nic se tam neděje. Jde jen o prachy,“ říká Juraj Fabian. Když se za mořem chtěl potěšit fotbalem, hledal v televizi přenosy z anglické Premier league. „Ale rád se podívám i tady na ten znojemský fotbal. Myslím, že zápas s HFK měl dobrou úroveň. Je to pohoda, dát si pivečko, podívat se na fotbal. Jenom škoda, že Znojmo nevyhrálo. Myslím, že na to mělo,“ konstatuje Juraj Fabian.

Na tribunu znojemského stadionu prý rád zavítá znovu. Mám fotbal rád, baví mě. Stoprocentně se přijdu podívat zas a možná už bude lepší počasí. Jen je trochu škoda, že v hledišti není třeba taková atmosféra jako na hokeji, kde jsem se byl také podívat. To by se mohlo zlepšit. Ale třeba to přijde s postupem,“ věří Juraj Fabian.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies