FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Matúš Minarech: Věřím, že se to otočí a já se vrátím do MSFL

Rval se sám na hrotu znojemského útoku. Pro své spoluhráče Kučeru a Virglera připravil dvě jasné gólové možnosti. Matúš Minarech byl po bezbrankové remíze v Židenicích spokojený s výsledkem, méně už s předvedenou hrou. Devětadvacetiletý forvard byl před sezonou na odchodu do druholigové Jihlavy, z transferu nakonec sešlo. Zůstal ve Znojmě a měl být jedním z pilířů na cestě z MSFL do 2. ligy. Na podzim nastřílel ve 3. nejvyšší soutěži 6 branek, ale teď nastupuje jenom za znojemský B tým v krajském přeboru. "Věřím, že se to otočí a já se vrátím do MSFL," svěřil se v rozhovoru pro portál Jihomoravskýfotbal.cz.

 
 
 
Jaké je vaše hodnocení dnešního zápasu v Židenicích?
Na obou stranách byly nějaké šance. Nikdo je neproměnil, takže je remíza, myslím si, zasloužená.

Přijeli jste pro bod?
Museli jsme se chytit. Prohráli jsme pár zápasů, ztráceli jsme i doma a tady chtěli urvat bod. Podařilo se a jsme rádi.

Na podzim jste nastřílel šest branek v MSFL. Na jaře máte ale na kontě jenom 21 minut odehraných minut. Fanoušci se ptají: Proč?
Ve Znojmě jsme čtyři cizinci a hrát mohou jenom tři. Já se zranil, musel jsem potrénovat a dostávám se zpátky do herní pohody. Myslím, že by se to mohlo otočit a já zase hrát normálně MSFL.

Věříte, že se do 3. ligy vrátíte ještě na jaře?
Kdybych nevěřil, tak nehraji fotbal. Snad to vyjde a dá mi trenér šanci, abych se vrátil.

Před sezonou jste měl namířeno do druholigové Jihlavy. Není pro vás krajský přebor málo?
Je, ale naše béčko hraje, to co hraje. Po zranění se hráč musí rozehrát tam, dostat se zpátky do formy a já doufám, že to přijde každou chvílu.

Co byste řekl ke svému dnešnímu výkonu?
Mohlo to být lepší, mohli jsme nějakou šanci proměnit. Ale ještě to není ono, sám to cítím a doufám, že se to změní. Musím potrénovat a snad to přijde.
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies