FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost A už není poslední

Starší dorost A už není poslední V sobotu ráno se odehrál na znojemském stadionu "na Čafce" velmi důležitý zápas dorostu o tři záchranářské body. Znojemští ho zvládli a dále živí naději na záchranu.

 
 
23.kolo, sobota 24.4.2010
1.SC Znojmo FK - SK Líšeň  1:0  (1:0)
Branky: Mičko
ŽK: Mičko, Lapeš, Ushev, Veselý
1.SC Znojmo FK: Soustružník - Sedláček, Mičko, Ushev, Sobotka - Šilinger (75.Ulrych), Veselý, Jakub (89.Slušný), Zach - Kula, Lapeš (76.Benda)

Komentář k zápasu

V týdnu postihla trenéra Steinhausera náhlá slabost a tak do utkání vstoupili znojemští s provizorní dvojcí trenérů Dvořák Václav-Paul. Kluci vstoupili do utkání plní odhodlání vyhrát a udělat trenérovi, i když na dálku do nemocnice radost. První vážnější šance se naskytla v 9. minutě, Zach na zadní tyči přetlačil obránce a střelou z rohu malého vápna netrefil nepochopitelně bránu. Ve 13. minutě se ke slovu dotali poprvé hosté. Zahrávali rohový kop, který zahráli velmi dobře, ale hlavička zhruba ze šesti metrů letěla nad. Ve 22. minutě si vypracovala příležitost naše útočná dvojce. Lapeš našel Kulu, Kula sklepl zpět na Lapeše, ale ten sám před bránkářem trefil jen jeho nohy. 28. minuta rozhodla o všem. Hosté se dostali ke střele z dálky, Soustružník ji chytil a vyslal míč rychle směrem dopředu. Tam se ve vápně nedomluvili stopeři Líšně, Kula vletěl mezi ně a po kontaktu s jedním z nich upadl a kopala se penalta. Mičko ji bezpečně proměnil. Ve 37. minutě střílel Jakub, trefil nechtěně Kulu do zadní části těla a jeho střela nadělala velké problémy brankáři hostí, který ji musel vytáhnout na roh. V první půli se už nic zásadního nestalo.

Druhá půle začala velmi opatrně a tak i skončila. Domácí se soustředěným výkonem prodrali ke třem kýženým bodům a hosté se na větší tlak ani na šance nezmohli. V bojovné druhé půli se nenašla ani na jedné straně situace, která by stála za popsání. Hra se odehrávala mezi šestnáctkami a tak se i dohrála.

Ohlasy

"Důležíté tři body jak pro boj o záchranu tak i pro psychiku mužstva. Musíme bojovat dále a živit šanci na udržení v soutěži." řekl po utkání asistent trenéra Miroslav Paul.
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies