FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Novým trenérem A-mužstva se stává Alois Skácel

Novým trenérem A-mužstva se stává Alois Skácel Z N O J M O - (foto seznam.cz) Jednání o novém trenérovi pro první tým v MSFL jsou zdárně dokončena. Od pondělí 13. září k mužstvu nastupuje ostřílený Alois Skácel.

 
 
 

(z idnes.cz) V dubnu dvaašedesátiletý kouč působil ve Zlíně jako asistent trenéra Uličného, samostatně vedl třetiligovou juniorku a dělal i šéftrenéra mládežnického střediska. V seniorských kategoriích se mu podařilo s Kroměříží postoupit do druhé ligy a třetiligové mužstvo vedl svého času v nedaleké Bystřici pod Hostýnem. Pracoval také jako asistent trenéra Hřebíka v dorosteneckých reprezentačních týmech. Od léta 2011 byl hlavním trenérem Zlína, od následující sezony v klubu pracoval jako sportovní ředitel. Od roku 2014 se čtyři roky staral o opavskou mládež, vedl v dorostenecké lize výběr do devatenácti let. Pak strávil sezonu v Hlučíně a Novém Jičíně, v červnu 2020 se vrátil do Opavy, aby utvořil trenérský tandem s Radoslavem Kováčem.

Trenérem našeho Áčka byl od začátku sezóny David Langer, v posledních dvou zápasech vedl celek sportovní manažer Jakub Prokeš a dosavadní asistent Ondřej Douda, který asistentem zůstává i nadále.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies