FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

fanoušek Jozef Herich: Byl to parádní fotbal

fanoušek Jozef Herich: Byl to parádní fotbal Přesto, že obloha byla podmračená a na jeho místě zabranou ho občas smáčel déšť, nelitoval Jozef Herich, že se ve středu vpodvečer vydal na fotbalové utkání mezi 1: SC Znojmo a Zábřehem. Duel dvou týmů z popředí MSFL ho nadchl.

 
 
 
„Na fotbal chodím pravidelně a udělal jsem dobře, že jsem šel i tentokrát. Hrál se pěkný fotbal a Znojmo navíc vyhrálo,“ konstatoval Jozef Herich, který na zápasy domácího celku chodil i v dobách, kdy se mu nedařilo.

„Chodil jsem nejen tady ve Znojmě, ale jezdil jsem třeba i do Únanova. Fotbal mám rád a sleduji ho na všech úrovních,“ říká Herich.

Ze hry znojemského týmu se mu nejvíc líbily kombinace na levé straně. „To jsou akce, jaké mají být. Fakt paráda. Na to se dá koukat. Na druhou stranu mě vyloženě štve alibistická hra obránce s číslem 18 (Roman Hříbek – pozn. red.),“ komentoval počínání znojemských hráčů Herich, který navíc ocenil umění brankářů na obou stranách. „Chytají výborně, zvlášť ten hostující předvedl několik výborných zákroků, z jeho pohledu si ty dvě branky nezasloužil, ale nemohl s nimi nic dělat,“ dodal Herich.

Znojemské mužstvo už má postup do druhé ligy zcela ve svých rukou a zdá se, že konečně na třetí pokus vyjde znojemská snaha hrát naši druhou nejvyšší fotbalovou soutěž. „Mě by ani nevadilo, kdyby nepostoupili, pokud by to nebylo nějakým trapným způsobem. Přijít o devítibodový náskok v posledních pěti kolech, to by ale asi trapné bylo. Jinak ale musím říci, že mám z druhé ligy trochu obavy. Myslím si, že je pro lidi zajímavější chodit na MSFL a sledovat jak jejich tým bojuje o první příčky, než chodit na druhou ligu a bojovat o předposlední místo. To by nebylo nejšťastnější. Ale uvidíme,“ uzavřel Jozef Herich.

 
 
 
 
Zápasový servis

Reportáž

Další

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies