FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zimní příprava A-týmu

Zimní příprava A-týmu Z N O J M O - Od nového roku mají hráči A-týmu individuální tréninkové plány a ode dneška - úterý 11.1. pak začínají společnou přípravu.

 
 
 

Dnes začala společná příprava A-mužstva na jaro! ⚽ Tréninku se zúčastnili 3 brankáři a 16 hráčů , mezi nimi i dvě nové posily a 3 hráči na zkoušku , 5 hráčů bylo omluveno 2 vinou zranění a 3 hráči se připojí zítra.

Příprava bude proložena přípravnými zápasy, jejichž seznam můžete vidět zde: a nebo pak samozřejmě i zde. Samozřejmě jedná se o plán, který může ovlivnit ještě mnoho faktorů.

A jaké jsou změny v kádru v tuto chvíli? Zeptali jsme se sportovního manažera Jakuba Prokeše: "Končí Alison, domluven je příchod jednoho záložníka z ČFL. Další hráči jsou v jednání. Hostování skončilo Moučkovi, který začne přípravu ve Vyškově. Na začátek přípravy přijedou 3 vytypovaní hráči na zkoušku ze zahraničí."

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies