FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V 1.kole domácího poháru jedeme podruhé na půdu divizního FC Žďas Žďár nad Sázavou

V 1.kole domácího poháru jedeme podruhé na půdu divizního FC Žďas Žďár nad Sázavou Z N O J M O - Ve středu 16.srpna zajedeme (už podruhé, jelikož týden před tím byl duel odložen až po našem příjezdu na místo) do kraje Vysočina do okresního města menšího než Znojmo, abychom s tamním černobílým klubem sehráli boj o postup do 2.kola, kde bude vítěze čekat druholigový 1.SK Prostějov, FK.

 
 
 

Oba soupeři se už v domácím poháru potkali a to v tehdejším Ondrášovka Cupu. Domácí v tom samém ročníku pak vyhráli divizi D a postoupili do MSFL. Hosté hráli tehdy 2.ligu. V samotném zápase Žďár po poločase vedl gólem Zedníčka z penalty už z 2.minuty. Ve druhé půli hosté Zifčákem a Lackem otočili na 2:1. Deset minut před koncem domácí vyrovnali Vomelou, ale hosté se penaltovému rozstřelu vyhnuli branku Krhuta z 88.minuty. Pouť Znojma domácím pohárem, kdy v dalších kolech vyhrálo v Bystrci na penalty a pak doma vyřadilo Bohemians Praha 1905, skončila v tehdejším ročníku až v osmifinále, kdy jej dvakrát porazila prvoligová Sparta Praha.

FC Žďas Žďár nad Sázavou

v předkole poháru hrál na půdě AFC Humpolec a vyhrál 3:1. V duelu vedl gólem devatenáctiletého odchovance Davida Novotného, domácí pak vyrovnali, ale hosté ještě do poločasu přidali další branku. V divizi má náš soupeř po jedné výhře a jedné prohře.

1.SC Znojmo FK

v v předkole hrálo na půdě divizní FSC Stará Říše jako před dvema lety, kdy tam vyhrálo 5:0. Tenokrát také neinkasovalo, ale obě branky musely padnout až každá v jedné části prodloužení. O obě branky se postaral Postugalec Duarte Filipe Gomes Ferreira. My mám v MSFL zatím vyrovnanou bilanci, kdy jsme oba zápasy remizovali 1:1.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies