FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na 2.kolo MSFL vyrážíme do Rosic

Na 2.kolo MSFL vyrážíme do Rosic Z N O J M O - Netradičně v sobotu dopoledne se představíme na půdě Rosic nedaleko Brna. Po nakonec odloženém pohárovém zápasu ve Žďáru nad Sázavou nás čeká druhý duel naší 3.ligy.

 
 
 

FC Slovan Rosice

nejsou v MSFL tak dlouho, jak by se mnohým mohlo zdát. Poprvé do ní nakoukly na 2 sezony v letech 20011 až 2013 a jednou se zachrániy tak tak, podruhé skončily poslední a sestoupily. Po šesti sezonách v divizi se do 3.ligy vrátily a už se v ní usadily (dvakrát 5. a jednou 10.místo). Letošní sezonu zahájily remízou 1:1 na půdě Blanska, když ještě v 1.poločase vyrovnával Koláčný.

1.SC Znojmo FK

si už vyzkoušelo (žel jen v brněnském azylu) nejvyšší soutěž na jednu sezonu, v té druhé nejvyšší pak bylo nejprve na jednu sezonu 199394 a pak na celkem 8 sezon v letech 2010 – 2019. V posledních třech sezonách (dvě z toho byly nedohrané) se nacházelo ve druhé polovině tabulky. V úvodním kole letošní sezony remizovalo Znojmo s béčkem Slovácka s penaltovými góly 1:1, když chvíli vedlo.

Ve vzájemných zápasech se nejprve oba soupeři střetli v poháru v letech 2014 a 2016 a vždy vyhrálo Znojmo. Od roku 2019 se pak už střetávali v MSFL a v nich Rosice vždy vyhráli až na ten první duel, který skončil remízou. V Poháru tedy skóre celkově 4:1 pro Znojmo, v MSFL 12:5 pro Rosice.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies