FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

vfotbal.cz: Druholigové celky si zvolily termíny svých domácích zápasů

vfotbal.cz: Druholigové celky si zvolily termíny svých domácích zápasů Druhá liga startuje na přelomu července a srpna a už nyní je jasný jízdní řád podzimní části. Kluby si totiž určily, kdy chtějí hrát své domácí zápasy.

 
 
 

Oproti minulému ročníku nedošlo k mnoha změnám. Na Žižkově se půjde na fotbal v tradiční nedělní dopoledne, páteční podvečery si pak musí zarezervovat fanoušci Jihlavy a Dukly. Ranní výkopy v sobotu si pak zvolily týmy Třince, Sokolova a Sparty B. Ostatní pak hrají v sobotu, nebo neděli odpoledne.

A kdy budou hrát nováčci? Kladno zvolilo stejně jako v Gambrinus lize nedělní pátou hodinu, stejně začne i Znojmo, od 14:30 pak bude hrát Varnsdorf. Fanoušci Sezimova Ústí si musí zarezervovat sobotu od 17:00.

Čím více se budou blížit zimní měsíce, tak týmy, které nedisponují umělým osvětlením, nebo ho jednoduše nechtějí využít, budou muset začátky posouvat. V posledním podzimním patnáctém kole se tak bude začínat již ve dvě hodiny.

Po skončení podzimní části může dojít ještě k přesunům, není tak vyloučeno, že na jaře některé týmy budou hrát v jiný den či jinou hodinu. Termíny se pak mohou ještě změnit díky mimořádným událostem, ale to kluby musejí nahlásit dopředu.

--------------------------------------------------------------------------------

Kdy budou hrát druholigové týmy své domácí zápasy?

pátek 18:00 – Jihlava
pátek úředně – Dukla
sobota 10:15 – Třinec, Sokolov, Sparta B
sobota 16:00 poté úřední výkopy – Hlučín, Vlašim, Most
sobota úředně – Sezimovo Ústí
sobota 19:00 (od 12. kola od 17:00) - Zlín
neděle 10:15 – Žižkov
neděle 14:30 – Varnsdorf (poslední kolo se Spartou B od 14:00)
neděle 16:00 poté úřední výkopy - Karviná
neděle úředně – Znojmo, Čáslav
neděle 17:00 – Kladno

Úřední výkop se řídí podle denního světla. Na začátku sezóny se hraje vždy od 17:00 a dále se to pak řídí těmito termíny:

7. – 8. kolo – 16:30
9. – 11. kolo – 16:00
12. – 13. kolo – 15:30
14. kolo – 14:30
15. kolo – 14:00
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies