FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: S Líšní bezbranková remíza

U19: S Líšní bezbranková remíza Z b ý š o v / Z n o j m o - Devatenáctka potvrdila na hřišti ve Zbýšově, kde ji přivítala Líšeň, svůj vysoký standard v defenzivní činnosti. Na jaře jsme udrželi již popáté čisté konto. V posledních zápasech se však trápíme na opačné straně hřiště - v koncovce. I proto skončilo utkání s Líšní bez branek.

 
 
23.kolo, sobota 27.4.2024
SK Líšeň - 1.SC Znojmo-mládež, spolek  0:0  (0:0)
ŽK: Pet. Šuba (ZNO)
Rozhodčí: Nápravník - Rosický, Novotný.
SK Líšeň: Sláma - Hanák, Aniol, Knos (73. Schallenberger), Janík (46. Crha), Naprelac (73. Kratochvíl), Štoss S., Pavlinec (58. Odehnal), Janeček (73. Špaček), Rolinek (c), Horčička.
1.SC Znojmo-mládež, spolek: Ryšavý - V. Koukal, O. Čížek (c), Drozd, Kosmák, Bernát, Prycl, Durda (87. Malina), Pet. Šuba, Řepa, Dzhuhan (73. J. Krištof).

Komentář k zápasu

Ve Zbýšově se čekal tuhý boj o každý metr hřiště, utkání sice nebylo zdaleka tak vyhrocené jako na jaře ve Znojmě, obě strany si ale v rámci pravidel nic nedarovaly. Domácí měli pozičně více ze hry, my jsme tradičně hrozili ze standardek a mohli se spolehnout na pečlivou a dobře organizovanou defenzivu. „Byli jsme spokojeni s intenzitou a organizací naší hry, kdy to na velkém hřišti bylo o běžeckém výkonu a stlačování hřiště, aby nám domácí hráči nechodili do otevřené obrany,“ kvitoval trenér František Havlík.

Kde však poslední dobou tápeme je ofenziva, kde se začíná projevovat dlouhodobá absence Filipa Štěpánka. Hrajeme tak v podstatě na jeden gól. „Měli jsme několik kvalitních přepnutí do presu s dobře vyřešenou přechodovou fází, díky čemuž měl Filip Prycl největší šanci 2. poločasu. Tady ale narážíme na to, že nám momentálně chybí hráč, který zúročí práci celého týmu ve vápně soupeře. V zakončení se nedaří ani hráčům z druhé vlny, kdy nám Maty Bernát neuklidí míč hlavou do odkryté brány, ale trefí břevno,“ konstatoval kouč, který si však rozhodně nemůže stěžovat na přístup a pracovitost svých svěřenců. „Nemáme klukům co vytknout – lídři ročníku 2005 v čele s kapitánem Ondrou Čížkem plní svoje role na výbornou, vedle nich rostou výkony mladších hráčů, radost máme z výkonu Kuby Kosmáka, který absolvoval svůj první zápas za U19 v základní sestavě. Trápí nás ale koncovka, finální fáze – není náhodou, že za 3 zápasy (Zbrojovka, Třinec, Líšeň) dáme pouze jeden gól, ještě k tomu vlastní – do šancí se přitom dostávat dokážeme,“ vrátil se ještě na závěr k produktivitě.

Ohlasy

Zdeněk Julínek (trenér Líšně): Dnešní utkání neslo remízové parametry. Soupeř hrozil ze standardních situací a byl v defenzivě dobře organizovaný. Naopak my jsme byli dominantnější a konstruktivnější ve hře. Co nám ovšem dělalo velký problém byla finální fáze. V rámci hry se objevovaly zajímavé individuální momenty a přechodová činnost. Bohužel jsme ji nedotáhli až do konce.

František Havlík (trenér Znojma): Hodnocení utkání musím rozdělit na dvě části. V té pozitivní jsme spokojeni s intenzitou a organizací naší hry, kdy to dnes na velkém hřišti bylo o běžeckém výkonu a stlačování hřiště, aby nám domácí hráči nechodili do otevřené obrany. Měli jsme i několik kvalitních přepnutí do presu s dobře vyřešenou přechodovou fází, díky čemuž měl Filip Prycl největší šanci 2. poločasu. Tady ale narážíme na to, že nám momentálně chybí hráč, který zúročí práci celého týmu ve vápně soupeře. V zakončení se nedaří ani hráčům z druhé vlny, kdy nám Maty Bernát neuklidí míč hlavou do odkryté brány, ale trefí břevno.

Jinak totiž nemáme klukům co vytknout – lídři ročníku 2005 v čele s kapitánem Ondrou Čížkem plní svoje role na výbornou, vedle nich rostou výkony mladších hráčů, radost máme z výkonu Kuby Kosmáka, který absolvoval svůj první zápas za U19 v základní sestavě. Trápí nás ale koncovka, finální fáze – není náhodou, že za 3 zápasy (Zbrojovka, Třinec, Líšeň) dáme pouze jeden gól, ještě k tomu vlastní – do šancí se přitom dostávat dokážeme.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies