FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Prodej permanentek běží!!!

Prodej permanentek běží!!! Klub 1.SC Znojmo nabízí všem svým příznivcům prodej permanentních vstupenek pro druholigovou sezonu 2010-2011! Podrobnosti dále v článku.

 
 
 

Začněme nejprve cenou jednotlivého vstupného - to bude činit 60 Kč. Při počtu 15 domácích zápasů by to znamenalo výdaj 900 Kč. Rozumný a věrný příznivec 1.SC Znojmo tedy jistě využije možnost nejen nestát frontu na vstupenku, ale i ušetřit a zároveň v neposlední řadě vyjádřit předem svůj kladný a trvalý vztah ke klubu, se kterým bude v každé chvíli!

Permanentky jsou dvojí: buď za 750 Kč - to je typ s místenkou, tedy máte zaručené svoje vlastní sedadlo a nemusíte chodit extra brzy. Druhý typ je o 50 Kč levnější - tedy za 700 Kč, ale je bez místenky, čili například v případě plné tribuny budete muset stát.

Prodej permanentek probíhá ve Fotbalbaru přímo na stadionu nebo u sportovního ředitele Michala Soboty (tel. 604 250 943).

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies