FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dorostenecký víkend byl úspěšný

Ani v tomto ročníku nebudou na našich stránkách chybět zpráva z dorosteneckých zápasů od Miroslava Paula.

 
 
 

Starší dorost A - U 19

HFK Třebíč - 1.SC Znojmo 2:2 (1:0)

Branky: Ulrych, Slušný

Ž.K Slušný, Chaloupka

Sestava: Doleček – Bock (59.Peřinka), Slušný, Odehnal, Karásek (78. Šabaka) – Šplíchal - Sýkora, Jakub, Bula, Chaloupka - Ulrych

Úvod zápasu provázel opatrný začátek z obou stran. V 11. minutě zahrozili domácí poprvé, ale Doleček hlavičku bezpečně kryl. Ve 13. minutě se domácí dostali do vedení, kdy míč ztratil Sýkora a třebíčtí zakončili útok brankou. V 18. minutě jsme se snažili bleskově odpovědět, ale Chaloupkův centr ve finální fázi odskočil Slušnému od kopačky k domácímu brankáři. V 35. minutě přihrával Jakub na Ulrycha, který trefil vyběhnutého brankáře do noh. V 37. minutě se vytáhl Doleček proti střele domácího útočníka a zabránil jasnému gólu. Ve 44. minutě se po standartní situaci prezentoval trebíčský záložník střelou, kterou Doleček vyrazil na roh, z následného rohu hlavičkou tentýž hráč a Doleček byl opět na místě.

Do druhé půle přeskupil trenér Steinhauser řady a vysunul na hrot k Ulrychovi také Bulu. Ze začátku poločasu se to zdál zbytečný tah. Hosté udeřili ve 47. minutě, kdy přímý kop vyrazil Doleček před sebe a nikým neatakovaný hráč domácích rozvlnil síť po druhé. V 50. minutě se začalo vše otáčet na naši stranu. Chaloupka vysunul Ulrycha a ten snížil na 2:1. V 51. minutě střílel Bula ze šestnácti metrů jen kousek od pravé tyče třebíčské branky. V 68. minutě se opět Bula dostal do zakončení, ale přestřelil. V 81. minutě srovnal skóre Slušný, když se k němu dostal odražený míč po strandartní situaci. Po tomto gólu jsme přebrali otěže zápasu, ale slibné brejky jsme už nedotáhli do zdárného konce, ale i tak je bod z Vysočiny na úvod sezóny cenný.

Mladší dorost A - U 17

HFK Třebíč- 1. SC Znojmo 1:2 (1:1)

Branky: Hověz 2

Ž.K Juhaňák

Sestava: Bula - Hlávka, Honz, Pham (65. Kropáček), Kahaj - Juhaňák, Otoupal, Nováček, Čapoun - Hověz, Kráčman (60. Ošmera)

Do utkání jsme vstoupili velmi aktivně a nenechali jsme na první gól v nové sezóně dlouho čekat. V 5. minutě vysunul Juhaňák Hověza a ten rozvlnil síť. V 7. minutě se poprvé protáhl brankář Bula, když vyrazil střelu z dálky na roh. V 18. minutě bylo srovnáno, za hosty se trefil Matějek. Do konce první půle se hra odehrávala mezi oběma šestnáctkami.

Po přestávce a to ve 43. minutě zahrávali domácí přímý kop, ale střela letěla vysoko nad Bulovu branku. Ve 46. minutě našel Hověz centrem Čapouna, ale ten v dobré pozici přestřelil. V 55. minutě ho napodobil Nováček, ale střílel hlavou. V 57. minutě včasným vyběhnutím sebral míč Bula od kopaček domácí útočníka. V 69. minutě vyzkoušel pohotovost třebíčského brankáře Hověz, ale to bylo z jeho kopaček pouze varování. Jeho okamžik přišel v 74. minutě, kdy převzal přihrávku a křižnou střelou uzavřel skóre na konečných 2:1 pro znojemské barvy.

Starší dorost B - U 18

1. SC Znojmo - FC Kuřim 4:0 (1:0)

Branky: Čapoun, Šplíchal, Šabaka, Nováček

Ž.K 0

Sestava: Šturala - Peřinka, Vítek, Honz, Beneš - Čapoun, Nováček, Šplíchal, Kocián - Kazdera, Šabaka

Naši borci měli zápas po celou dobu pod kontrolou. Jako první rozvlnil síť Čapoun po hraniční ofsajdové situaci. Pojišťovací druhá branka padla až v 81. minutě po samostatném průnika Šplíchala. Třetí a čtvrtý gól přídal Šabaka a Nováček po rohovém kopu hlavou.

Mladší dorost B - U 16

1. SC Znojmo - FC Kuřim 6:1 (2:0)

Branky: Hájek 2, Novák 2, Le Minh, Šišlák

Ž.K 0

Sestava: Chmela - Kunst (68. Binder), Ošmera, Kolegar, Buriánek - Šišlák (41. Vala), Hrazdílek, Nehyba (55. Vrbka) - Le Minh (41. Novák), Zvěřina, Hájek

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a ve 3. minutě po přihrávce Hájka samostatný únik proměnil Le Minh. Ve 25. minutě Šišlák vystihl přihrávku hostí, posunul na Le Minha, který mu míč vrátil a Šišlák uklidl míč z pěti metrů na správné místo.

Do druhé půli jsme vstoupili se dvěma změnami a jned ve 41. minutě se prosadil první vystřídající hráč Novák, který poslal centr ze standartní situace tak šikovně, že míč zapadl nikým netečován do brány. Ve 49. minutě hosté snížili, kdy se nechal lacině obejít Kunst a hostující útočník napálil míč z blízka pod břevno. V 65. minutě našel centr Nováka na zadní tyči Hájka, který podél brankáře rozvlnil síť hostů počtvrté. V 71. minutě se po našem rohové kopu dostal míč k Vrbkovi, který vystřelil, dorážku se nepovedla Hrazdílkovi, ale Novákovi ano a ten zvýšil na 5:1. Minutu poté se po chybě obrany dostal k samostatnému úniku Hájek a uzavřel skóre zápasu na 6:1.

"Sice jsme vyhráli vysoko, ale branek mělo být ještě mnohem víc a v kolonce obdržených měla být nula. Dnešní zápas nám ukázal, že nás čeká jěště hodně dřiny. Chyb tam bylo více jak dost, ale vítězství je povzbudivé do další práce." řekl po utkání jeden z trenérů Miroslav Paul

Příští utkání

POZOR!!!

Úterý 17. 8 2010 - U19 a U17

1. SC Znojmo - Sparta Brno

Starší začínájí ve 14:00 a mladší v 16:15. Jestliže nevíte co s prázdninovým úterním odpolednem jste srdečně zváni na náš stadion "na Čafce". Přijďte nás povzbudit, ať si necháme všechny body doma.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies