FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ve druhém zápase Tipsport ligy jsme zvítězili vysoko 4:1!!

Ve druhém zápase Tipsport ligy jsme zvítězili vysoko 4:1!! Proti slovenskému prvoligovému týmu z Dubnice jsme zvítězili rozdílem třídy. Zajímavé je, že dnes dopoledne se stejným soupeřem Vysočina Jihlava jen remizovala 2:2. V Tabulce naší skupiny vede Sigma Olomouc se 6 body, druhá je Jihlava se 4, třetí naši fotbalisté 1.SC Znojmo se 3 body, až za námi Zbrojovka Brno také se 3 body a horším skore (všichni doposud sehráli dva zápasy) a poslední skončí Dubnica, která už má všechny čtyři duely odehrané a skončí s jedním bodem poslední. Příští sobotu čekají naše fotbalisty dva zápasy se Zbrojovskou a Sigmou.

 
 
TC, sobota 15.1.2011
MFK Dubnica - 1.SC Znojmo FK  1:4  (0:2)
Branky: 63.J.Varga - 4.Vašíček, 19.Vašíček, 46.Kamdem, 89.Podzemský
1.SC Znojmo FK: Stejskal (46.Doleček) – Švarc, Mička (46.Helebrant), Coufal, Šilinger – Nepožitek (46.Vavřík), Lacko (46.Podzemský), Krhut (58.Bula) – Kamdem, Vašíček (58.Zifčák), Hnáníček (46.Sukup)

Komentář k zápasu

Nejhezčí akce zápasu, po které padla jedna z branek, byl samostatný průnik Krhůta z půli hříště a zakončení střelou do tyče a následná dorážka.

Naši hráči jak v první, tak i ve druhé půli nepustili soupeře na naši polovinu, až na nějaké vyjimky. Ve druhé půli bylo trochu znát prostřídání a zařazení některých hráčů z B týmu.

Výborně zahrál Lacko, který má hlad po fotbale, Coufal – bylo vidět, že má herní přehled. Další posily se také líbily. Své si odehráli i brankař Doleček a záložník Bula. Volno na sobotu dostali Yonov, Kováč, Látal, Hříbek. Hrubý zatím kvůli zdravotním potížím netrénuje.

Na tréninku je jinak plno hráčů, kteří byli na podzim na hostování a jsou zde v přípravě. Např. Pospíchal Emil, Adamov Zd., Štancl, Zifčáci atd.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies