FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Slova jednatele klubu a asistenta trenéra A-mužstva Michala Soboty k přípravě

Přečtěte si obsáhlé podrobnosti přímo od zdroje z vedení klubu:

 
 
 

Nejprve chci reagovat na některé z povzdechů na diskuzním fóru: že prý Dubnica byla unavená, že hrála už druhý zápas (na takovém turnaji mají soupisku 25 lidí +hráči na zkoušku,takže 2 mužstva, že ligový Vašíček hraje jen poločas.(je to příprava)

K tomu nejnovějšímu. Tu větu pod informace o sobotních utkaních nevím kdo dal a je to nesmysl. Nikdo z trenérů to tak neřekl a ani nemyslel. (už byla smazána - pozn. redakce) Prostě jsme celý týden tvrdě trénovali a potřebovali jsme ,aby si kluci ještě zahráli, tak z toho co jsme měli k dispozici postavili dvě vyrovnané sestavy.

Hráči na testech - již v prosinci 6.-18.12.2010 jsme odstartovali přípravu, kde jsme si otestoval některé hráče.Začátkem roku 4.1. jsme zahájili druhou část přípravy a zde už přišli hráči o které jsme měli zájem, ale samozřejmě stále na zkoušku, abychom je lépe poznali nejen fotbalově.Kvalitní hráče pouštějí prvoligové týmy až si oni uzavřou svoje kádry, takže uvidíme zda bude někdo k mání.

Radek Coufal (B.Ostrava)- hrál proti nám za Kladno, byl nám doporučen a Baník s ním počítá do budoucna do I.Ligy.Zatím se ukazuje v dobrém světle.Potřebujeme doplnit stoperskou dvojici (Yonov) nemůže 16.kolo hrát (zůstane)

V.Vašíček a R.Nepožitek (S.Olomouc) - Radim zde byl již v létě je to kvalitní fotbalista,znám ho již déle.V létě byl po dlouhém zranění, proto jsme ho nebrali a domluvili se na zimu.je to záložník (zůstane)
Vašek je talentovaný útočník a chtěli jsme ho už také v létě, ale p.Psotka nám ho ještě nedal, teď se to povedlo (zůstane). Doufáme, že nám oba hráči pomůžou.

Josef Hnáníček (Slavičín) - Pepu sledujeme také již delší dobu a je to pracovitý a dobrý hráč i když přichází "jen z MSFL" (zůstane)

Mario Čavar( Srbsko) - dle manažerů hrál I.srbskou ligu.Technický fotbalista, ale momentálně by nebyl přínosem.Odjel domů.

Gabriel Kamdem (Kamerun) - útočník, který strávil minulý rok na Slovensku.1/2 roku v Trnavě a 1/2 roku ve St.Lubovni, kde nastřílel plno gólů.Hráč, který má ohromnou sílu v soubojích.(rozhodne dohoda s Trnavou - jinak zůstane)

Jan Hromek (Kroměříž) - hráč kterého zkoušíme na levé straně zálohy, kde by měl zacelit díru po P.Zapalačovi. Rozhodne se v týdnu zda zůstane.

Martin Šustr (S.Olomouc) - golman, který by měl zatím nahradit Vl.Hrubého než se dá zdravotně dohromady.Byl s námi již v létě na soustředění v Rakousku

Stále nám chodí plno nabídek s hráči, ale jak říkám v této době to není žádná velká ryba.

K odchodům.
P.Zapalač - Baník prohrál arbitráž s V.Žižkov, a ta si ho vybrala v balíku, který putoval z Ostravy jako náhrada.Měl hostování jen do zimy.

J.Šilinger - situace se mění každým dnem.Už měl namířeno do Brna, protože jsme ho chtěli dát do I.ligy, Brno opět nezklamalo a chtělo vše protahovat.Honza už byl s nimi na soustředění, ale vrátil se a odjel do Jihlavy, protože dala nejkonkrétnější nabídku na stůl.Ještě není nic uzavřeno, takže se necháme všichni překvapit, jestli nepřijde něco nového.Honza jednou ligu bude hrát, protože patří mezi nejlepší levé obránce v republice (toho jsme z něj udělali ve Znojmě, přišel jako záložník), ale potřebuje čas.Peníze, které za něho dostaneme nám samozřejmě pomůžou jak v chodu klubu tak i v tom, že některé hostování hráčů proměníme na přestup.

M.Minarech - když jsem si přečetl Matesův rozhovor na jihomoravském fotbale, tak jsem se teprve rozhodl, že zde napíši, aby byla informace i z druhé strany (těch utlačovatelů). Matesových služeb si všichni ve Znojmě , tedy i my velice vážíme a patří mu veliký dík za to co zde odehrál a asi na dlouho zůstane historicky nejlepším střelcem 1.SC. Fotbal se vyvíjí stále dál a Mates se přestal vyvíjet a už asi i v Jihlavě to věděli.Když si přečtu jak moji osobu a p.Kohoutka v tom rozhovoru poplival, tak mě to velmi mrzí.(on ví proč). Když Mates přišel s úmyslem odejít do Jihlavy p.Kohoutek ho chvíli přemlouval, ale on to chtěl stůj co stůj, tak jsme mu popřáli štěstí a rozešli se.Je naprosto normální, že za něho chtěl klub peníze.Částka dle tabulek pro neznalé 350.000,- kč (žádné milióny )Mates byl na odchodu a my řešili jiného hráče za něho, vybrali jsme si hráče ze Slovenska ( mohli jsme mít 3 cizince). Co se nestalo, Mates se nám týden nebo 14 dní před soutěží vrátil a že v Jihlavě nebude. My nejenom, že neměli peníze za něho, ale vyhodili kanálem za hráče, který nemohl jako 4.cizinec hrát.Samozřejmě jsme si nechali Matesa (to je ta nedůvěra, jak napsal, že se vše změnilo).Na Matesa spíše v dalším průběhu dolehl neúspěch, že se neprosadil a fotbalu už nedal tolik.Můj názor trenéra.Bylo by toho ještě hodně, ale nechci ho špinit. Já si ho vážím za to co zde odehrál.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies